2777
2789
عنوان

چه حرف قشنگی از شوهرتون شنیدین که قند تو دلتون آب کرده😚

| مشاهده متن کامل بحث + 114867 بازدید | 1464 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه وسیله ای دیدم خییییلی ذوق کردم با ذوق گفتم واااای خیلی خوبه خیلی دوسش دارم تو چی؟دیدم تمام اون دق ...

اینم امتحانه گلم قربون اشکات برم چه حس دردناکی داری استوار باش عزیزم این روزها می گذره خوب میشه صد سال عشق براتون دعا میکنم من وقتی بابام مریض شد اینجوری بودم درکت میکنم ان شاءالله عید امسال سلامت سلامت کنارته دستت تو دستاش زندگیتون جاری

میشه از خدا بخواهید پدرم درمان بشه عزیز    .....
نخیر من خوشگل نیستم زشتم و هیچکس عاشقم نمیشه حسم میگه 😐😐😐

يه مطالعه روانشناسي ثابت كرده كه اونقدي كه ما خودمونو زيبا ميبينيم اطرافيان درصد بيشتري حالا دقيقا يادم نيس  سي درصد بود چقدر بود به هرحال اطرافيان ما رو زيباتر ميبينن

من قبلا اصلا اعتماد به نفس نداشتم 

خب بزرگتر كه شدم الان ٢٩ سالمه متوجه شدم اون دو نفر از اطرافیانم که همیشه منو مورد برچسب زدن یا قضاوت ظاهری میکردن در واقع از حسادتشون بوده

خیلی از دوستام هستن که بهم میگن خوشگلی و تعریف شنیدم 

اعتماد به نفسم زیاد شده و با اینکه هیچ جراحی انجام ندادم اما خداروشکر میکنم که اولا سالمم و خیلی خودمو دوست دارم

✨از خداي خالق الماس ؛هيچوقت كم نخواه✨
اینم امتحانه گلم قربون اشکات برم چه حس دردناکی داری استوار باش عزیزم این روزها می گذره خوب میشه صد س ...

انشاالله 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍