سلام دوستان.من به مدت تقریبا دو ماهو خرده ایه که رژیم کالری شماری میکنم .البته هم سالم خوری هم کالری شماری.شیرم میدم و تونستم تواین تایم ۱۶ کیلو کمکنم.و هنو ۱۰ کیلو دیگه دوست دارمکم کنم.میخوام تویه گروه کالری شمار تو واتساپ عضو بشم از تجربیات هم استفاده کنیم و انگیزه بیشتر داشته باشیم.کسی سراغ داره لینگشو بزاره لطفا.هرکیم سوالی داره بپرسم در خدمتم
امروز وزن کردم ۷۰ گرم برنج خشک بود کته کردم بدون روغن با یکم ماهی با روغن زیتون سرخ کردم این نهارم بود صبحانه هم دو برش نان لواش یک سوم نان هم کمتر میشد خوردم با پنیر عصرانه سه تا ساقه طلایی خوردم شام هم عدسب خوردم خالی یه بشقاب یه دونه هم سیب یکمم شاید در طول روز به اندازه ۱۰۰ کالری خوردم و یادم نیست چند کالری میشه اینا؟ کسی بگه ممنون میشم
چجوری کالری شماری میکنید من در حد سه چهار کیلو میخوام کم کنم وزنم نرماله اما یکم کمتر بهتره
کالری شمار مانکنو نصب کردم.برنج هفته ای یک وعده ۷تا قاشق.روغن حذف اما بعصی وقتا خیلی کم اگر کوکو سبزی یا املت بخورم با روعن کم کنجد..هله هوله ماکارانی قند مصنوعی همه حذف.نون هرروز میخورم اما کم مصلا بربری باشه یه کف دست یا لواش ۲تا