2777
2789
عنوان

کم بودمحبت دارم

248 بازدید | 36 پست

جکارکنم شوهردارم ولی بهم محبت نمکنه افسردگی دارم احساس ناامیدی مکنم کمبودمحبت دارم دوستدارم یکی باشه بهم محبت کنه واقعان روحیم شکستس نیازدارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توصیه من درون خودته. 

البته میدونم اینو که بخونی میگی چرت و پرته ولی واقعا عارامش حقیقی درون خودته. محبت خیلی مهمه ولی یاد بگیر با خودت باشه. چجوریشو دیگه خیلی طولانی میشه... 

منم خیلی دختر احساسی و محبت طلبی هستم. حس میکنم محبت شوهرم کافی نیست. به نظرم مشکل از منه...

تو نمیتونی بری قلبت کلیدش با منه. کاری نکن اخر خط قلب دوتامون بشکنه.خداجونم خودت میدونی چی میخوام، همونی که تو قلبمه🖤

اینو خیلییی گفتم دوباره هم میگم عزیزم اعتماد به نفستو ببر بالا به خودت برس سرگرم کن خودتو خودت خودتو دوست داشته باش که بقیه ترغیب شن به دوست داشتنت 

قسم به روزی که دلت را میشکنند و جز خدایت مرهمی نخواهی داشت.

من توزندگیم خیلی سختی میکشم شوهرم معتاده مستاجرم تویه اتاق ۱۲متری زندگی مکنم بفد۷سال بجه دارشدم پدرمادرم انگارمن اولادشون نیستم دلم برای پسرم میسوزه بجان خودش واسه زمستون یه دونه لباس گرم براش نخریدم همش کهنه های این اونومیپوشم تنش بعد۷سال خدابهم دادش توکوجمون پسری هست ازپسرم ۱سال کوجکترقودش اندازه پسرمه یه لباسای تنش مکنه پسرمن همش لباسای گشودبزرگ اینواون سرماخورده نمتونه راحت بخابه دماغش کیپ شده هی توخاب هزیون میگه نمتونم دکترببرمش 😭😭