الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به نظر من تو و امسال تو جنایتکارین 😔 خشم خدا گریبانتو میگیره اون بچه چه گناهی کرده که باید با این شرایط بزرگ بشه که تو شوهرت نتونی بچه مریض دکتر ببری؟؟؟؟!!!!!
همه سختی میکشن این دلیل نمیشه که تو یه آدم خالی باقی بمونی برو سرکار به آرزوهامون هات فکر کن هر جور شده یه راهی برای رسیدن بهش پیدا کن تا این سختی ها زجرت نده
بعدم اینکه خواهر گلم شوهر شما اعتیاد داره و عشقش موادیه که میزنه کل ذهنش درگیره اونه از صبح که بیدار میشه فکر اینکه بره بزنه که مبادا خمار بشه زن و بچه نمیدونه چیه
من بهت موسسه مهر افرین رو پیشنهاد میکنم از تو گوگل سرچ کن تماس بگیر اونا کارشناس میفرستن که بیان شرایططو ببینن ماهانه برا بچت یه هزینه ای میدن ایشالا خدا کمکت کنه
خیلی به محبت نیازدارم نه ازخانوادم امیدی دارم نه اززندگیم دلم برای بجم میسوزه 😭😭چندبارازخاب بلندشده ازبس بدن دردداره هی هزیون میگه دماعش کیپ شده هی خدااا