2777
2789
عنوان

چطور شوهرمو راضی به طلاق کنم میترسم بش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 21631 بازدید | 339 پست
شاید این اسمو رو زنه انتخاب کرده باشه  چون که دوستم بچه دار اسم رو شوهرش انتخاب  از قضا ...

ینی اسم شوهرشو گذاشته رو بچش؟؟؟ مگه میشه ینی پدر و پسر یکی؟؟؟ 

مه عزیزم من اسم همسرشو میدونم اونم اسم همسرمو میدونه ... ایم خواهراشم این نیست کامل اسم تک تک اعضای خانوادشو میدونم ... 

خدا تویی که فقط میتونی کمکم کنی❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی اسم شوهرشو گذاشته رو بچش؟؟؟ مگه میشه ینی پدر و پسر یکی؟؟؟  مه عزیزم من اسم همسرشو میدونم ا ...

نه شوهره اسم بچه رو انتخاب کرده (شوهر دوستم) 

که ازقضا اسمی که شوهره انتخاب کرده اسم معشوقه سابق دوستم بوده

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

خوشى زده زير دلت 

ممكنه خيليا حسرت زندگى و شوهرتو داشته باشن

چرا بچه اوردى وقتى نميخواستى شوهرتو

حالا فكر ميكنى اه شوهرت و بچه ات نميگيره با اون طرف خوشبخت ميشى؟ به خاك سياه ميشينى كه با زندگى ديگران بازى كنى

اون عوضى ام اومده دنبال هوا و هوس وگرنه ادم بود همون موقع ميگرفتت

ماهرخ هستم 
اصلا اینجا کاری به تعریف استقلال یه زن نداریم! بحث علاقه است. یه خانم طبق قانون ما نمیتونه به راحتی ...

دوست عزیز دقیقا داریم در مورد بحث علاقه صحبت میکنیم که براتوت دلیل روانشناسی هم اوردم و این اصلا ربطی به شرع و عرف نداره ... 

در هیچ کجای دنیا که شرع و عرف ما رو ندارن باز هم این مبحث علاقه ای که شما میگید تایید نشده . 

و این همون استقلال شخصیتی هست که دقیقا باهاش سروکار داریم و نمیتونیم با عرف اونو نادیده بگیریم

ماشاءالله به هوشت با این نظر دادنت  بعد شوهره به غیرتش برمیخوره میره از هردوشون شکایت میکنه حت ...

عزیزجان تو متوجه نشدی نظر منو که کنایه بود

من اول تاپیک فقط دارم استارتر را نصیحت و راهنمایی میکنم ولی مثلا اینکه دلش نمیخواد بفهمه دارع چیکار میکنه با زندگیش

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

استارتر اگر پیام منو میخونی حلال کن اگر تند باهات حرف زدم فقط و فقطط بخاطر خودت بودکه صرف نظر کنی توهم مثل خواهرم نمیخوام بیوفتی تو چاه بخدا قسم دلم برات سوخت همین امیدوارم منو ببخشی چون که قاضی خداست و منم تو شرایط تو نبودم

به هر حال امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری دوست عزیز✋💕

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

کسی که به همسرش احساس نداره پای یه بچرو وسط نمیکشه،چقد بعضی مادرا خود خواه شدن من خودم فرزند طلاقم عذابی که حین طلاق پدر مادرم کشیدم فراموش نمیکنم همیشه هم باعث خشممه با اینکه پدرم اخلاق خوبی نداشت،ولی شما انگار خوشی زده زیر دلت یا دلت جای دیگس

❤️
اصلا اینجا کاری به تعریف استقلال یه زن نداریم! بحث علاقه است. یه خانم طبق قانون ما نمیتونه به راحتی ...

هیچ ربطی به قانون و شرع و اسلام و ایران نداره هر جای دنیا که بری این نوع عشق ممنوعه است مادری کردن عزیزم یه احساس بیخود و بی ارزش نیست که شما با لحن طعنه امیزی میگی خودتو فراموش کن و به بچه برس

مادر شدن و همسر شدن یک تعهده یه قرارداده  ربطی به اینکه ایشون خانمه نداریم حتی اگر آقا هم بود همین حرف رو می‌زدیم آیا شما اگر مردی بعد از ازدواج بخواد به عشق سابقش برگرده بازم میگید که حق داره و عشقشه؟

ازدواج این خانم از اول اشتباه بوده بچه دار شدنش اشتباه بزرگتر گفتن به شوهرش اشتباه بدترررر . جدا شدنش دیگ خیلییییی بدترررر

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍
عزیزم خیلی سخته چون خیلی بهش فکر میکنی خیلی سخته چون خیلی بزرگش کردی خیلی سخته چون ازش بت ساختی . ...

چه نظر جامع و کامل و درست و مهربان و خارج از قضاوتی 

کاش همه یاد بگیریم مثل شما نظر بدیم