2777
2789
عنوان

چطور شوهرمو راضی به طلاق کنم میترسم بش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 21631 بازدید | 339 پست
چیزایی که شما گفتین سرجای خودش درسته! همه اینها از ذهن منم گذشته. منتها .... ظلم کرده به طرفش درست ...

منم فقط در مورد پیش فرض اشتباه شما در کامنتی که گذاشتی و فرهنگ ها رو مقایسه کردی صحبت کردم 

طلاق گاهی حق هست 

و البته تصمیم آدم ها محترم هست 

و البته که زندگی در جو بد برای بچه ها هم خوب نیست 

ولی اینجا پیش فرض غلط هست . قضاوت ها و این فشار اجتماعی که شما ازش صحبت کردی بخاطر بدی طلاق یا حق زندگی و انتخاب ندادن به یک زن نیست 

فقط بخاطر بازی دادن یک مرد ، یک بچه و یک زندگی هست

وگرنه هیچ کس با آینده یک نفر ازدواج نمیکنه فردا ممکنه هر اتفاقی بیفته و هر کسی مسیر زندگیش تغییر کنه 

ولی صحبت سر ازدواج ایشون درحالی هست که عاشق کسی دیگه بوده پس هم همسرش رو فریب داده و هم با به دنیا آوردن یک بچه بی مسئولیتی خودش رو بیشتر نشون میده 

اصل صحبت کاربرهای اینجا هم در مورد این هست که با یک تصور و خیال پردازی از عشق زندگیش رو به نابودی نکشه، که داره در قالب سرزنش خودش رو نشون میده 

شما هم حتما در مقایسه های عرف و فرهنگ در جوامع مختلف پیش فرض های درست رو حتما در نظر بگیر 

مخم سوت کشید با خوندن حرفات...انشاالله خدا به راه راست هدایتت کنه😞😓

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد(وعجل الفرجهم)🌹 💙😍خدایا،تودرست کن!تو درست کنی قشنگتره😍💙خدایا شکرت ❤صلی الله علیک یا فاطمه الزهر❤خداجونم مرسی بابت دوتا فرشته ای بهم دادی...😍🥰😇خودت مراقبشون باش👭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از آشناهام مجردی یکیرو دوس داشت.وقتی ازدواج کرد به شوهرش گف من تورو نمیخام .با اون پسره در ارتباط بود اونم میگف جداشو بگیرمت.

بعد شوهرش متوجه شد اما با زور و تهدید و هر چی ارتباطشونو قطع کرد ادن پسره هم ازدواج کرد.

تا ۱۰سال از زندگی اینا گذشت و هر جا دختره اسم پسر یا حرفش پیش میومد چشاش پرمیشد هنوزم نتونستع بود اونو فراموش کنه.

تااااااا اینکه یه روز یه شماره مشکوک تو گوشی شوهرش دید و با خط خودش بهش زنگید از قضا شماره همون پسره بود.

خلاصه سرتو درد نیارم.یه مدت باهم فقط تلفنی حرف زدن یبارم از نزدیک فقطططططط صحبت کردن.

الان اون دختره میگه خوب شد که باهاش حرف زدم اون یه آشغال بوده.

درستع همچنان پروفایلشو چک میکنه اما دیگه وقتی اسمشو میشنوه قلبش تند نمیزنه.

و خودش میگه تمام ده سال زندگیم با فکر اون به خودم ظلم کردم.

الان اسی جون تو که نمیدونی بااون باشی حالت خوب میشه یانه که.

چون بهس نرسیدی فک میکنی شاخه

امیدوارم بهترین راهو انتخاب کنی

شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم‌😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............
چه نظر جامع و کامل و درست و مهربان و خارج از قضاوتی  کاش همه یاد بگیریم مثل شما نظر بدیم&nb ...

ممنونم عزیزم شما خیلی لطف دارید. بالاخره انسان جایزالخطاست و شیطان هم اونقدر وسوسه میکنه آدمو که امکان داره واقعا آدم پاکج بزاره. ولی انشالله که ایشون به خودش بیاد و آینده ی بچه  قربانی اشتباه ایشون نشه.

آقااا درسته که ما خوشکل نیستیم ولی صورتمونو که میشوریم دیگه زشت ترم نمیشیم. دوتاچشم و مژه ها و یه دماغ و دوتاابرو و لب و دهن دیگه سرجاشه

من شما رو درک میکنم ولی تبعات این افکار و هر عملی انجام بدی خیلی فراتر از اون جهیزیه که فکر میکنی.یعنی نه فقط خودت بلکه حال و آینده بچت نابود میشه همسرت همینطور. خانواده های شما مخصوصا خود استارتر همه مورد قضاوت قرار میگیرن خواهر برادر پیش سر و همسر سرشکسته و زبون کوتاه هستن. چون این مسیله نه فقط تو عرف جامعه سنتی ما نکوهش شده است حتی در اروپا و آمریکا هم روابط اینچنینی زشت شمرده میشن. مسئله سما خیلی پیچیده است از این طرف به عنوان یک انسان حق زندگی ایده آل و داشتن عشق دلخواه رو داری از این طرف زندگی و آینده و آبروی خودت و جمعی از خانواده ها رو داری بهرحال زندگی فقط خود ما نیست اعمال ما هم رو زندگی بقیه تاثیرگذاره بیشتر فکر کن. باید یک مشاور کاردان و حاذق مسیله شما رو بررسی کنه و کمکت کنه. مثل شما هم اینجا یک مورد دیگه بود ولی با مراجعه به مشاور کار درست و یک سال زحمت کشیدن تونست خودشو زندگیشو از اون ورطه بکشه بیرون.

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

حالا اگه میرفت خیانت میکرد میگفتید برو طلاق بگیر هر غلطی خواستی بکن ...بزارید مشکلش حداقل با کثافتکاری توام نشه ..بداره ک ...مادر خیانت کار..هر کسی یه دیدی داره به زندگی نمیشه محبورش کرد مثل همه فک کنه ..

یارب ، نظر تو برنگردد ...برگشتن روزگار سهل است...

استارتر عزیز این عشق نیست و وسوسه شیطانه لطفا برای یه مدت همه راه های ارتباطی با این آقا رو ببند و از خدا کمک بخواه و از او که برترین عشق دنیاست بخواه که عشق همسرت رو در دلت قرار بده و کمکت کنه مادر و همسر خوبی باشی مطمئن باش خدا کمکت میکنه 

عشق دانشمندی بود که بعد ها متحول شد و از سرسپردگان راستین خداوند گردید. او می فرمود: سال ها به دنبال کشف حقیقت بودم، تا سرانجام آن را در آغوش پر مهر خداوند یافتم. حقیقت یعنی عشق و عشق یعنی پروردگار. و اکنون می گریم بر سالیانی که بی ثمر به جستجو می پرداختم. در قلب خویش این گونه نیایش می کنم: ای خداوندگار حقیقت! مرا در عشق ابدی خویش فنا کن.

پلنگ من دل مغرورم پرید و پنجه به خالی زد...
خودمم دلم براش میسوزه همش اینو میگه یا میکه بچمون ک ازدواج کرد خودمو گمو گور میکنم  میرم ی جا پ ...

چه مرد خوبی ..قدرش رو بدون نهایت خوشبختیت در کنارش .بعدها می فهمی...من خیلی ها رو می شناسم باعشق ازدواج کردند وحالا از هم بیزارند..فکرت رو عوض کن عزیز

ما یه فامیل داشتیم دختره دوست پسر داشت و برا خواهر کوچیکترش خواستگار اومده بود ولی خانوادش مخالف بودن میگفتن که باید اول بزرگه ازدواج کنه کوچیکم گریه.......

اینم امیدی نداشت به ازدواج با دوست پسرش و زد یه خواستگار اومد براش که پسر خوب و پولداری بود اینم قبول کرد

چقدر پز زندگیش رو میدادن که پسره چقدر دوسش داره و چی میخره براش و از سر کار میاد زنش باید بشینم رو پاش خستگیش در بره ،خلاصه پسره خوب بود واقعا دختره هم راضی بود

تا اینکه دوباره با دوست پسر دوست شدن و پسره میگفت من عاشقش بودم چرا صبر نکردی برام

شوهره که فهمید زنش خیانت میکنه گوشیش رو گرفت و کتک و بد اخلاقی و دعوا و خلاصه خسته شد ازش و دختره رو طلاق داد .دختره هم راضی و خوشحال که به عشقش میرسه

یه مدت با پسره بود که فهمید پسره قصدش ازدواج نیست و دنبال دوست زن هست که کات کرد باهاش

الان به شدت پشیمونه که طلاق گرفته و خیلی دوست داره ازدواج کنه ولی هرکی میاد سمتش نیت بدی داره

استارتر عزیز امیدوارم بخونی نوشته هامو 🌺