2777
2789
عنوان

چطور شوهرمو راضی به طلاق کنم میترسم بش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 21638 بازدید | 339 پست
اصلا اینجا کاری به تعریف استقلال یه زن نداریم! بحث علاقه است. یه خانم طبق قانون ما نمیتونه به راحتی ...

نه اینجوری هم نیست من خودم نمونه اش رو دیدم خانمه میخواست جدا بشه شوهر نمی‌خواست خب رفت وکیل گرفت راحت جدا شد

شوهرش هم اصلا هیچ ایرادی نداشت فقط چون خانمه دوستش نداست میخواست جدا بشه

اینجا حس میکنم این خانم هم خدا رو میخواد هم خرما رو 

اینجا میگه تهدید میکنه اینا همش حرف برو وکیل بگیر شکایت کنه

بهتر از اینکه الان شده یه مادر و یه زن خیانت کار

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازبس خودخواهند،فشارروحی خودش مهمترازفشارروحی یه بچه ۴ساله است،وای که من چه قدرازدیدن این تاپیکااعصاب ...

واقعا،حالا اگه بچه نداشت یه چیزی این که اینجوری بوده چرا گذاشته بچه گیرش بیاد دیگه

دلگیرم از دنیا و آدماش از بی کسی ها و سکوت ها! این منم ک اینگونه خسته ام؟؟؟منی ک همیشه خوب بودم و خندان منی ک خنده هایم مثالی بود ب مثال ضرب‌المثل!نمی‌توانی بفهمی و البته عجیب هم نیست برایم. چون تو من نیستی پس لطفاً قضاوتم نکن......وزن شروع ۷۶.۶۰۰ هدف ۵۸ ✌️من میتوانم 💪💪💪💪
همین دیگه همه چی کشکی دوغی شده برای بعضی ها...

واقعا جای تأسف هست

دلگیرم از دنیا و آدماش از بی کسی ها و سکوت ها! این منم ک اینگونه خسته ام؟؟؟منی ک همیشه خوب بودم و خندان منی ک خنده هایم مثالی بود ب مثال ضرب‌المثل!نمی‌توانی بفهمی و البته عجیب هم نیست برایم. چون تو من نیستی پس لطفاً قضاوتم نکن......وزن شروع ۷۶.۶۰۰ هدف ۵۸ ✌️من میتوانم 💪💪💪💪

میدونی کلن هشتاد درصد از متاهل ها به عشقشون نمیرسن عشق از دور قشنگه عشق دلتنگیاش قشنگه من خودم ده سال با یکی میحرفیدم درکل لیلی ومجنون بودیم ده بارم خواستگاری اومد ولی بنا به دلایل های من نامزد کردم باشخص دیگه ولی از وقتی سرزندگیم اومدم دوس پسرسابقم دورم خط کشید آخرین بار گف من خوشبختیت رو میخام فقط صورتت بخنده این دنیا نشد اون دنیامیرسیم هیچ وختم ازدواج نمیکنم چون تا آخرش توقلبمی ونمیخام به کسی ديگه نگاه کنم خلاصه الانم زندایش ميگه افسرده شده ولی در کل رف نزاش زندگیم به هم بخوره رف تافراموشش کنم آره درکل از یاد نميره ولی من شوهرمم دوس دارم محبتش به دلم کارشوکردبمیرمم نمیزارم پسرم به مادر بزرگ بشه عشق لبخنده بچته همین

میشه واسه روح داداش جون مرگم صلوات بفرسین😭😭😭همش بیس و یک سالش بود و یدفعه ایست قلبی کرد و پر کشید از این دنیای لعنتی😭😭😭قدر کنار هم بودنو بدونید بچه ها شاید فردایی نباشد  

مقداری از تاپیک رو خوندم

خانم محترم شما همین الان هم خیانت میکنی!

اشتباه کردی در صورتی راضی نبودی ازدواج کردی 

حالا ازدواج کردی اشتباه کردی بچه دار شدی

دوباره اشتباه کردی رفتی پیام دادی به یع نفر دیگه

هم اون بنده خدا رو بعد ۷ سال زجر میدی هم خودتو هم همسرتو هم بچت رو

تازه برداشتی توی روی شوهرت میگی نمیخوایش توقع داری حلوا حلوات کنه که میگی هیچ کاری نمیکنه بهش علاقه مند شم؟

وقتی یکی دیگه تو فکر و ذهن و قلبته چطور عاشق یکی دیگه شی؟

والا منم جای شوهرت بودم اول یه بلایی سرشما میاوردم بعد خودم

چقدر مرد بیچاره خورد شده وقتی این لحظات رو تجربه کرده 

از همین جا میگم تو را به خدایی که میپرستید اگر یکی دیگه تو قلبتونه مجرد بمونید

به خدای احد و واحد ازدواجی که به دل نباشه عقدش باطله و هیچ فرقی با یه رابطه نامشروع نداره 

یکم فکر کنید .

میدونی کلن هشتاد درصد از متاهل ها به عشقشون نمیرسن عشق از دور قشنگه عشق دلتنگیاش قشنگه من خودم ده سا ...

منم همچین چیزی برام پیش اومد ولی نه ده سال که نمیشناخمتش خیلی کم‌تر و به دلیل مخالف پدرم با ازدواج ما هر دو مجبور با ازدواج با کسی دیگه شدیم من زیاد دوست ندارم بچه دار شم به دلایلی و پنج ساله ازدواج کردم و نشدم ولی اون بچه دارشد و اسم بچشو اسم من گذاشته ...😢😢وقتی فهمیدم انگار آب یخ ریختن روم‌...

خدا تویی که فقط میتونی کمکم کنی❤️

وقتی مادر یه بچه ای باااید همه چیو فراموش کنی!

میدونی چرا عاشق همسرت نمیشی؟

چون هر کار میکنه تو با اون فرد قبل ازدواجت مقایسش میکنی...

میگی شوهرم متنفره ازم.. خب وقتی تو همیشه بهش میگی دوست ندارم..میخوای بیاد بگه فداتشم من تو رو خیلیییی دوست دارم؟؟؟

انشاالله سر عقل بیای..

من کویری خشکم اماساحلی بارانیم....ظاهری آرام دارد این دل طوفانیم!!
منم همچین چیزی برام پیش اومد ولی نه ده سال که نمیشناخمتش خیلی کم‌تر و به دلیل مخالف پدرم با ازدواج م ...

شاید این اسمو رو زنه انتخاب کرده باشه 

چون که دوستم بچه دار اسم رو شوهرش انتخاب 

از قضا اسمه اسم معشوقه قبلی دوستم بوده 

بعد جالب معشوقه اومده گفت هنوز تو فکرمی اسممو گذاشتی رو بچت

میگفت گفتم اره خیلی🤣🤣🤣

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

خدا رندگی من مثل توووویه

خدایا...انقدر کار به کار هم نداشته باشیم و باسوالاتمون ازار ندیم عاشقم عاشقم                                                         خدایا مراقبمون باش معجزتو دیدم                             خدایا عزیزامو برام نگهدار