2777
2789
عنوان

چطور شوهرمو راضی به طلاق کنم میترسم بش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 21632 بازدید | 339 پست
آخه اون نکبت هم از تاوان نیست از عقل فرو بسته و خاموش کرده خودش هست .....  خدایا ما رو از ق ...

واقعا کارهای استارتر تا الان کرده به نظر شمت منطقی هسته 

و هم چنین کارهای الانش

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی به عشقت بگی بیاد خونت روکار باشین بزنگی شوهرت بیاد اینجوری شاید به غیرتش برخورد طلاقت داد

ماشاءالله به هوشت با این نظر دادنت 

بعد شوهره به غیرتش برمیخوره میره از هردوشون شکایت میکنه حتی اگر سنگسارشون نکنن تا آخر عمرشون باید برن آب خنک بخورند 

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
بچها حرفاتون خیلی رو تاثیر خوب گذاشت

اسی جون ما دشمنت نیستیم دوستاتیم عزیزم.ببین عمه ی خود من را به زور دادن به مردی که دوسش نداشت اون آقا معتاد وزن باز بود زندانم حتی رفت از سر کارش که بهترین شرکت بود اومد بیرون چقد عمه ام سختی کشید اما نشست زندگی کرد چون یه بچه داشت .حالا تو شوهرت را مقایسه کن با همچین مردی تو به قول خودت فقط عشق نداری که اونم به نظر من همه چی تو ذهن ادماس.ذهن انقد قدرت داره که راحت میتونی کنترلش کنی و دیگه به اون آقا فک نکنی.به خدا به همچین مردی محبت کن یه قدم بردار مطمئنم اون خیلی دوستت داره و برات صد قدم بر میداره. واسه یه بارم که شده سعی خودتو بکن .به خاطر بچه ات.حتی به خاطر خودت.

نه کلا بش علاقه پیدا نکردم بعد ازدواج کلا نمیخامش خودشم میدونه ک نمیخامش ولی ولم نمیکنه

علاقه پیدا نکردی چون فکرو ذهنت پیش قبلیه بوده 

وقتی نمیخاستیش بیخود عروسی میکردی زندگی یکی رم داغون نمیکردی بنظزم همون موقع خودکشی میکردی زیر فشار روحی بهتر از الان بود با یه دختر بچه بخای بخاطر عشق ثابت طلتق بگیری و بری پیشش

خدایااااااا شکرررررت 
خیلی بی غیرته شوهرت

اینجا شوهر این حرف رو زده

واقعا برا شوهره دعا کردم گفتم خدایا خودت به دادش برس

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

اسی تویه انسان روازدرون شکستی ونابودش کردی این ک تکرار کردی گفتی دوست ندارم وطلاقم بده فک میکنی شوهرت بتوفک میکنه و عاشقت ن اون بخاطرملاک های خودش باهات زندگی میکنه شایدملاکش دخترتونه،واقعاشوهرت کوه صبروغیرت بااین شرایط نونتومیده خدابایدیکی درحدولیاقت شوهرت بهش زن میدادن توروسردرنمیارم از حکمت خدا،ایشاله ب راه راست هدایت بشی

خدایا!من یاغی نیستم✋

عزیزم خیلی سخته چون خیلی بهش فکر میکنی

خیلی سخته چون خیلی بزرگش کردی

خیلی سخته چون ازش بت ساختی

....

در حالیکه مردی که سعی در ارتباط گرفتن با خانوم متاهل داره فقط یه آدم بی اخلاق و بی ناموسه

..... من نمیگم خودتو فدای بچت کن گرچه قبل از به دنیا اومدنش باید به حال دلت فکر میکردی...اما سعی کن اون بتی که ازون آدم قبلی ساختی بشکنی، منطقی فکر کن ..به زندگیت، به بچت، به همسرت، به خونوادت، به رفتار خیلی غیر قابل توجیهت الانت که با اون آقا حرف میزنی...

عاقلتر باش حواست باشه چیز باارزشی و فدای به چیز بی ارزش نکنی.

سبک و سنگین کن ببین اون آدم ارزش داره به خاطرش چوب حراج بزنی به زندگیت؟ به آبروت؟ به جگرگوشه ت؟ به همسرت؟

آقااا درسته که ما خوشکل نیستیم ولی صورتمونو که میشوریم دیگه زشت ترم نمیشیم. دوتاچشم و مژه ها و یه دماغ و دوتاابرو و لب و دهن دیگه سرجاشه
متاسفاته این داستان پایان خوبی نداره. چه طلاق بگیرید و چه با همسرتون بمونید.

اتفاقا همه چی دست خود ادامه می‌تونه پایان خوبی داشته باشه اگر به مرد دیگه ای فکر نکنه اگر زحمات همسرشو برای زندگی ببینه اگه از عقلی که خدا بهش داده یه کم استفاده کنه اون موقع ست که زندگی قشنگ میشه

شوخی میکنی حتما😐شما که اینقدر واسه احساسات خودت ارزش قائل بودی دیگهچرا یه بچه رو بدبخت کردی این وسط .اون بچه گناهش چیه که مادربه خودخواهی شما داره.دوست داشتی شوهرت بعد ۷ سال همچین فکری در موردت بکنه؟؟

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
خوبه وضع مالیش

اره جداشو برو‌پیشش یه مدت صیغه ات میکنه بعدش میگه تو اگه زن بودی ک شوهر و بچتو ول نمیکردی بخاطر یه عشق جوونی تو‌میمونی و بی ابرویی بعدش و یه مهری ک میخوره رو پیشونی دخترت بعنوان مامانش خیانتکاره

خدایااااااا شکرررررت 
عزیزم حرف شما در مقایسه فرهنگ ها یک فرض اشتباه داره  اون موضوع واسه آدمی صدق میکنه که او ...

چیزایی که شما گفتین سرجای خودش درسته!

همه اینها از ذهن منم گذشته.

منتها .... ظلم کرده به طرفش درست! اما گفت که همسرش هم ازش متنفره! ببین من نمیتونم اینجا یه طرفه به قاضی برم، اجازه اش هم ندارم!

اما در کل بخوام منظور رو برسونم... یه زندگی شیرین، ازدواج با کسی که دوسش داشته باشی و دوست داشته باشه حق هر آدمی هست. چه مرد چه زن. 

شوهر ایشونم حقشه که یه زندگی عاشقانه با همسرش داشته باشه.

من پیشنهادم جدا شدن نیست ابدا؛ بهشون گفتم مشاوره بگیرن و بعد تصمیم عاقلانه بگیرن! اما ...

یک بار اشتباه کرده و اشتباه تصمیم گرفته... نباید به خودش اجازه بده بازهم تصمیم اشتباه بگیره و زندگی خودش و همسرش رو هدر بده!

حرف مفصله... اینجا نمیشه منظور دقیق رو بیان کنم.

بله

فکرمیکنی بگیرت خوشبخت میشی؟؟ یه مدت خوشیت بعدکم کم مشکلات ازدواج دوم شروع میشه ..عزیزمن نقدروبه نسیه نفروش اگه هم بااون ارتباط کلامی چیزی داری قطعش کن 

بخدااااا جهان روبگردی مردها سروتهشون یکیه بایه کوچولوتفاوت 

وقتی رفتی بادومی زندگی کردی متوجه میشی