2777
2789
عنوان

درددل کنیم

229 بازدید | 6 پست

سلام دوستان روز خوش . تصمیم گرفتم بادوستانی که مشکل و ناراحتی دارند همراهی کنم . من تحصیلات روانشناسی ندارم . مترجمی خوندم اما مطالعه کمی در زمینه کتب دانشگاهی روانشناسی داشتم و بیشتر از اون علاقمند به کمک به همنوعان هستم . اگه کسی مایله درخواست دوستی بده تا آیدی اینستامو بفرستم تو دایرکت حرف بزنیم .روزی 5 تا دایرکت به امید خدا جواب میدم . هدفم کمک به کسانی هست که سنگ صبوری برای دردل ندارند . خودمم مثل شما هزار تا درد وناراحتی و مشکل دارم اما چه می شه کرد . باید در کنار هم باشیم .امیدوارم بتونیم به همدیگه کمک کنیم و روحیه همو بالاببریم

با خدا باش و پادشاهی کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین جا هم می تونی بیای خصوصی صحبت کنیم

سلام. خدا قوت. درخواست دوستیمو بپذیر سوال دارم راهنمایی کن لطفا

الله. بترسیدازگناه درمحضرشاهدی که فرداخودش قاضیست. یا علی مولا علیه السلام!