2777
2789
عنوان

برای پسرم🥺

848 بازدید | 73 پست

فرزندم پسرم عزیز دلم

منو ببخش میدونم چقد مادر بی رحمیم

من چقد بی رحمم نمیدونم چطور دیروز اون حرفا از دهنم بیرون اومد فقط بخاطر یه عصبانیت ساده

ببخش منو که اصلا لیاقت مادر شدن ندارم

بابات میگه وقتی تو بیای دیگه نمیزاره پیشت بمونم چون من گفتم کاش تو بمیری😔میدونم حق داره اخه کی دلش میاد به جگر گوشش این حرفو بزنه که من زدم

از دیشب کارم شده فقط گریه... 

معذرت میخوام ازت دلبر کوچکم.. 

حق داری منو نبخشی. کی دلش یه مادر دیوونه و بی رحم میخواد که تو دومیش باشی

شایدم اصن منو ندیدی. شاید از خجالتم وقتی بدنیا اومدی خودمو یجوری گمو گور کردم که چشمای قشنگت به من نیوفته😔

میدونم این قطره های اشک که هیچ.. دریای اشکم برای بخشیدن کافی نیست

فقط خواستم بنویسم که یادم نره چقد بی لیاقتم واسه داشتنه تو💔💔

ای فسقلی که یهویی اومدی خودتو انداختی تو زندگی منو بابات.. هیچی میدونستی یه دنیا عاشقت شدیم؟ زووود بیای عشقم.راستی!میشه انقد مامانتو اذیت نکنی فسقل؟ به ضرر خودته ها😁(نامه ای به پسرم) به زندگیمون خوش اومدی پسرم                                         چرا ادم تظاهر کنه به چیزی که نیست؟(پاراگراف اول بیوگرافی فک میکنم مزخرفات هورمونیه♥️)

عزيزم حتما با روانشناس يا مشاور صحبت كن

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا مگه خیانت کردی که اینطوری میگی دست بردار ازین فکرای بیخود معلوگه که لایقشی

کاربری برای دو نفره جهت اطلاع کاراگاه ها .و خانومی که بهم تهمت دروغ گویی میزنی مگه من تلپیک جنجالی میزنم نهایت تاپیکای این کاربری برای کنکور و روابط با همسره دیگه اینهمه تهمت و قضاوت برای چیه 😑   نی نی سایتی ها با ارزش ترین ادمایی هستن که اطرافم داشتم و به مهربونیتون هیچ جای دیگه ای نیست دوستتون دارم ❤🥰
عزيزم حتما با روانشناس يا مشاور صحبت كن

شرایطشو ندارم😔چون کلا آدم عصبی هستم همه فک میکنن دروغ میگم که حالم بده

ای فسقلی که یهویی اومدی خودتو انداختی تو زندگی منو بابات.. هیچی میدونستی یه دنیا عاشقت شدیم؟ زووود بیای عشقم.راستی!میشه انقد مامانتو اذیت نکنی فسقل؟ به ضرر خودته ها😁(نامه ای به پسرم) به زندگیمون خوش اومدی پسرم                                         چرا ادم تظاهر کنه به چیزی که نیست؟(پاراگراف اول بیوگرافی فک میکنم مزخرفات هورمونیه♥️)
تو بهترین مادر دنیایی اینو باور کن  چون تو عصبانیت یه حرفی زدی دلیل نمیشه از ته دلت آرزوی مرگ ...

از دیشب هزار باز از بچم معذرت خواهی کردم ولی دلم اروم نمیشه که نمیشه

چرا مگه خیانت کردی که اینطوری میگی دست بردار ازین فکرای بیخود معلوگه که لایقشی

😔😔با شوهرم دعوام شد. گف کدوم قرصته بخور منم گفتم به تو ربطی نداره خودم میخورم اونم گف واسه تو نیس بخاطر بچمه اگه بچه نمیبود الان انقد میزدمت که سیاهو کبود بشی. فقط بخاطر بچس که تحملت میکنم وگرنه حالم ازت بهم میخوره منم گفتم پس کاش این بمیره(زبونم لال) که منم خودمو بکشم حداسل حسرتشو به دلت بزارم

عشقم تو تنها نیستی اگه اینجوریه منم مادر بی لیاقتی ام

دو شب پیش میگفتم به شوهرم به دنیا کع بیاد خودمو میکشم از خدا خواستم سرزایمان اصلا بمیرم شوهرم گفت بچه مادر نیاز داره گفتم دوسش ندارم اصلا یه جوری بزرگ میشع

الهی بمیرم بچه م تا دو ساعت مشت و لگد میکوبید کلی ترسیده بود باهاش حرف زدم گفتم مامان ببخشید تنهات نمیزارم آروم شد

من افسردگی گرفتم، امروز رفتم بهداشت برام وقت مشاوره گذاشت شمام حتما برو گلم

شرایطشو ندارم😔چون کلا آدم عصبی هستم همه فک میکنن دروغ میگم که حالم بده

وقتی الان ایمطوری وقتی بدنیا بیاد میخوای چیکار کنی.بچه انقد دردسرو اعصاب خوردی داره گاهی

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست💚🙏❤
شما افسردگی بارداری داری شوهرتم خیلی غلط کرد گف نمیزارم ببینیش

😔😔از دیشب تا حالا انقد ترس افتاده به جونم که دستو پاهام خشک شدن