2777
2789
عنوان

برای پسرم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 73 پست
چی بگم... تقصیر خودمه از وقتی حامله شدم خیلی عصبیو لجباز شدم

خوب همینو بهش بگو ...

🇮🇷 سلام .من میخام برا حاجتتون صلوات بفرستم اگه دوست داشتی بهم بگو ...شما هم اگه دوست داشتی برای عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....

تورو خدا واسم دعا کنید کاری نکنم با خودم. از وقتی حامله شدم تیک عصبی گرفتم ولی الان وحشتناک ترین فشا ...

گلم الان نزدیک اذانع اینجا برات از ته دل دعا میکنم حالت خوب باشع و یه زایمان راحت داشتع باشی، شوهرتم ول کن و بهش اهمیت نده اصلا باهاش بحث یا کل کل نکن

قرآن صوتی دانلود کن بزار گوش بده خیلی آرومت میکنه

وقتی گریه میکنیم اون طفل معصوما هم گریه میکنن به خاطر همین تکون نمیخورن نی نی منم همینطوری میشه، بزار پسرت به دنیا بیاد شیییییرمرد میشع و همیشه جوری پشتت هست و ازت دفاع میکنه بزرگ که بشه که کامل حقت رو از عالم و آدم میگیره

فقط آروم باش راه درازی در پیش داری تا آخر بارداری از هرچی بهت آرامش میده استفاده کن تا فقط این روزا بگذرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم... تقصیر خودمه از وقتی حامله شدم خیلی عصبیو لجباز شدم

باهاش درد دل کن از ترسات بگو ...از آرزوهات برای بچت بگو ...از آینده بگو ...البته یه طرف قضیه هم خودتی که فکر کنم باید زیر نظر پزشک باشی

🇮🇷 سلام .من میخام برا حاجتتون صلوات بفرستم اگه دوست داشتی بهم بگو ...شما هم اگه دوست داشتی برای عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....

گلم الان نزدیک اذانع اینجا برات از ته دل دعا میکنم حالت خوب باشع و یه زایمان راحت داشتع باشی، شوهرتم ...

😔خداکنه مادر بشم برا بچم نه یه مایه ننگ...شوهرم دیروز بهم میگه تو یک ماه قبل که استراحت مطلق بودی هفته ای یبار بعد امپولت رفتی خونه خاله هات رعایت نکردی واسه همون دوباره استراحت مطلق شدی.. در صورتی که داداشش دوبار اومد خونه مادرش شوهرم منو فرستاد خونه مامانش با داداشش خونه من خوابیدن اونارو حساب نمیکنه ولی من خونه خاله هام میرفتم یک ساعت دوساعت میرفتم تازه همشم یا دراز کش بودم یا بالاخره نشسته بودم

ای فسقلی که یهویی اومدی خودتو انداختی تو زندگی منو بابات.. هیچی میدونستی یه دنیا عاشقت شدیم؟ زووود بیای عشقم.راستی!میشه انقد مامانتو اذیت نکنی فسقل؟ به ضرر خودته ها😁(نامه ای به پسرم) به زندگیمون خوش اومدی پسرم                                         چرا ادم تظاهر کنه به چیزی که نیست؟(پاراگراف اول بیوگرافی فک میکنم مزخرفات هورمونیه♥️)
باهاش درد دل کن از ترسات بگو ...از آرزوهات برای بچت بگو ...از آینده بگو ...البته یه طرف قضیه هم خودت ...

مشکلم اینه حرف زدن بلد نیستم.. وقتیم سالی یبار دلم میخواد حرف بزنم یا سرشو میکنه تو تلویزیون یا گوشیش یا از همه حرفام ایراد میگیره.. زیر نظر چه پزشکی؟ 

ای فسقلی که یهویی اومدی خودتو انداختی تو زندگی منو بابات.. هیچی میدونستی یه دنیا عاشقت شدیم؟ زووود بیای عشقم.راستی!میشه انقد مامانتو اذیت نکنی فسقل؟ به ضرر خودته ها😁(نامه ای به پسرم) به زندگیمون خوش اومدی پسرم                                         چرا ادم تظاهر کنه به چیزی که نیست؟(پاراگراف اول بیوگرافی فک میکنم مزخرفات هورمونیه♥️)
😔خداکنه مادر بشم برا بچم نه یه مایه ننگ...شوهرم دیروز بهم میگه تو یک ماه قبل که استراحت مطلق بودی ه ...

بگو آره تو راست میگی ولش کنا مردا همشون همینن بهشون رو بدی استرم میخوان فقط بی محلی کن و باهاش وارد بحث نشو

مشکلم اینه حرف زدن بلد نیستم.. وقتیم سالی یبار دلم میخواد حرف بزنم یا سرشو میکنه تو تلویزیون یا گوشی ...

منظورم مشاور

مشکلم اینه حرف زدن بلد نیستم.. وقتیم سالی یبار دلم میخواد حرف بزنم یا سرشو میکنه تو تلویزیون یا گوشی ...

چند سالته...چند ساله ازدواج کردی؟؟؟

بگو آره تو راست میگی ولش کنا مردا همشون همینن بهشون رو بدی استرم میخوان فقط بی محلی کن و باهاش وارد ...

شبا بدون اون خوابم نمیبره.. بدون بغلش نمیتونم بخوابم. همه تینارو میدونه و اخرشم خودشو ازم دریغ میکنه.. میدونم منم عصبی شدم ولی اینام خیلی تاثیر میزاره دیگه مگه نه؟ 

شبا بدون اون خوابم نمیبره.. بدون بغلش نمیتونم بخوابم. همه تینارو میدونه و اخرشم خودشو ازم دریغ میکنه ...

کم خونی نداری؟؟؟

چند سالته...چند ساله ازدواج کردی؟؟؟

17 سالمه 4ساله ازدواج کردم. از بچگیم هیچی نفهمیدم 😔

کم خونی نداری؟؟؟

چرا کم خونی شدید داشتم یکم بهتر شدم باز باردار که شدم دکترم گف کم خونی

17 سالمه 4ساله ازدواج کردم. از بچگیم هیچی نفهمیدم 😔

سنت کمه و بی سیاست مردا به حرفن اگه تونستی با زبون اهلش کنی که هیچی اگه نتونستی با محبت ..مهربونیت ...قربونش صدقه...دوازده ساله ازدواج کردم اینارو از رو تجربه میگم

وای منم اینجور بودم زایمان کردم خوب شدم عزیزم انشالله هر چه زودتر تموم شه عزیزم نگران نباش

خدا کنه