negin_mj مدیر استارتر عضویت: 1396/10/18 تعداد پست: 670 عنوان بچه ها ب فال اعتقاد دارین 240 بازدید | 42 پست بچه ها من چند وقت پیش پیشه یه خانومی فال گرفتم یسری حرفا زد ک گفتم الکیه اما الان همش دراومده ب نظرتون دوباره زنگش بزنم کفر نیس؟ میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید 1399/10/09 | 00:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یآسمنم عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 17811 نه عزیزم کفر چیه، اتفاقا چند روز پیش حدیث از اعمه میخوندم که تفعل خوب خوبه اما بد نداریم، چون دنیا خیره، بگیر اگه دلت خوش میشه مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
مامانشیوایی عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 5609 نه چه ربطی به کفر داره منم يه خانومه رو میشناسم از قرآن سرنوشتت رو ميگه اصلا دهنت باز ميمونه همش درسته آیه قرآن رو حتی برات ميخونه
negin_mj مدیر استارتر عضویت: 1396/10/18 تعداد پست: 670 نه عزیزم کفر چیه، اتفاقا چند روز پیش حدیث از اعمه میخوندم که تفعل خوب خوبه اما بد نداریم، چون دنیا خ ... واقعا حرفاش دقیق بود باورم نمیشد میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید
negin_mj مدیر استارتر عضویت: 1396/10/18 تعداد پست: 670 نه چه ربطی به کفر داره منم يه خانومه رو میشناسم از قرآن سرنوشتت رو ميگه اصلا دهنت باز ميمونه همش درس ... واقعا شمارشو بهم میدین میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید
یآسمنم عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 17811 واقعا حرفاش دقیق بود باورم نمیشد آره منم مرتب میرم پیش فالگیر، لامصب نرخاشونم خیلی زیاده، ازم ۵۰ تومن گرفت 😫 مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
negin_mj مدیر استارتر عضویت: 1396/10/18 تعداد پست: 670 من به این چیزا هیچ اعتقادی ندارم منم نداشتم اتفاقا دوستم اومد خونمون هی پیله کرد ک کاره این خوبه زنگ بزن بگیر منم بخاطر حرفه اون گرفتم صدای طرفو ضبط کردم باورم نمیشد ولی همش دراومد میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید
یآسمنم عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 17811 نه چه ربطی به کفر داره منم يه خانومه رو میشناسم از قرآن سرنوشتت رو ميگه اصلا دهنت باز ميمونه همش درس ... توروخدا شمارش بمنم بده شدید لازمم مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
negin_mj مدیر استارتر عضویت: 1396/10/18 تعداد پست: 670 آره منم مرتب میرم پیش فالگیر، لامصب نرخاشونم خیلی زیاده، ازم ۵۰ تومن گرفت 😫 اینم ۵۰ بود برای شما در میاد؟ میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید
یآسمنم عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 17811 من به این چیزا هیچ اعتقادی ندارم یبار برو وقتی ازش نتیجه گرفتی دیگه ول نمیکنی 😁 مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
negin_mj مدیر استارتر عضویت: 1396/10/18 تعداد پست: 670 یبار برو وقتی ازش نتیجه گرفتی دیگه ول نمیکنی 😁 فکر کنم منم دارم دارم وارد این مرحله میشم میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید
مامانشیوایی عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 5609 واقعا شمارشو بهم میدین عزیزم فردا ازش اجازه بگیرم چشم حتما ميام بهت شمارشو ميدم
یآسمنم عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 17811 اینم ۵۰ بود برای شما در میاد؟ آره . اکثرش درست در میاد. مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
negin_mj مدیر استارتر عضویت: 1396/10/18 تعداد پست: 670 عزیزم فردا ازش اجازه بگیرم چشم حتما ميام بهت شمارشو ميدم وای مرسی عزیزم میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید