2777
2789
عنوان

بچه ها ب فال اعتقاد دارین

236 بازدید | 42 پست

بچه ها من چند وقت پیش پیشه یه خانومی فال گرفتم یسری حرفا زد ک گفتم الکیه 

اما الان همش دراومده 

ب نظرتون دوباره زنگش بزنم کفر نیس؟

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید

نه عزیزم کفر چیه، اتفاقا چند روز پیش حدیث از اعمه میخوندم که تفعل خوب خوبه اما بد نداریم، چون دنیا خیره، بگیر اگه دلت خوش میشه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم کفر چیه، اتفاقا چند روز پیش حدیث از اعمه میخوندم که تفعل خوب خوبه اما بد نداریم، چون دنیا خ ...

واقعا حرفاش دقیق بود باورم نمیشد

نه چه ربطی به کفر داره منم يه خانومه رو میشناسم از قرآن سرنوشتت رو ميگه اصلا دهنت باز ميمونه همش درس ...

واقعا 

شمارشو بهم میدین

واقعا حرفاش دقیق بود باورم نمیشد

آره منم مرتب میرم پیش فالگیر، لامصب نرخاشونم خیلی زیاده، ازم ۵۰ تومن گرفت 😫

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
من به این چیزا هیچ اعتقادی ندارم

منم نداشتم اتفاقا 

دوستم اومد خونمون هی پیله کرد ک کاره این خوبه زنگ بزن بگیر منم بخاطر حرفه اون گرفتم صدای طرفو ضبط کردم باورم نمیشد ولی همش دراومد

نه چه ربطی به کفر داره منم يه خانومه رو میشناسم از قرآن سرنوشتت رو ميگه اصلا دهنت باز ميمونه همش درس ...

توروخدا شمارش بمنم بده شدید لازمم

من به این چیزا هیچ اعتقادی ندارم

یبار برو وقتی ازش نتیجه گرفتی دیگه ول نمیکنی 😁