2777
2789
عنوان

بچه ها ب فال اعتقاد دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 42 پست
خوب اگه بلدا گره های زندگی خودشو باز کنه به به غیر از خدا به هیچ چیز باور ندارم اگرم مشکلی داشتا باش ...

ببین تو که با فال مشکلی رو حل نمیکنی، از اینده میگی همین، بعدم دوستم دستش تو دعا نیست، متاسفانه همش مادرشوهرش براش دعا درست میکنه، این طفلیم هر چی در میاره باید بده ابطال سحر.

کلا برکت تو زندگیشون نیست، چون مردم با شعف دل بهشون پول نمیدن

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من این مطلب روگذاشتم برای اونهایی که باموکلاشون دارن مردم رو سرکیسه می کنند

آره بعضیا تو کار دعا و سحر و جادو هستن، اینا جادوگرن، هر کاری ازشون بر میاد. اما فالگیرا نه،

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
آره بعضیا تو کار دعا و سحر و جادو هستن، اینا جادوگرن، هر کاری ازشون بر میاد. اما فالگیرا نه،

خوب فالگیر ها هم می خوان با این دروغ هاشون جیب مردمو بزنن و گرنه اگه اونا کاری از دستشون میومد خودشون پولدارترین فرد جهان می کردن

به غیر از خدا کسی از آینده خبر نداره اگه قران بخونی متوجه حرفم میشی

وا پس اینا چجوری درست میگن 🤔

خوب فالگیر ها هم می خوان با این دروغ هاشون جیب مردمو بزنن و گرنه اگه اونا کاری از دستشون میومد خودشو ...

عزیزم پول دراوردن عرضه میخاد، منم میتونم راهای پول دراوردنو به شما بگم اما آیا عرضشم دارم؟!! فالگیرا که نعوذبالله خدا نیستن که کاری از دستشون بر بیاد، فقط از اینده میگن همین، مثلا طرفت آدم خوبیه، یا با این کارت میشه ازین حرفا

وا پس اینا چجوری درست میگن 🤔

چند تا حرفو شانسی میگن تا یکی دوتاش تو آینده برا اون فرد اتفاق بیوفته مثلا میگن تو ازدواج میکنی خوب معلومه یه خانم ممکنه ازدواج کنه یا میگن بچه دار میشی  خوب اونم امکان داره اتفاق بیوفته تو شنیدی به یکی بگن تو مثلا میری آمرزکا زندگی کنی نه نمی گن چون احتمالش کمه 

چند تا حرفو شانسی میگن تا یکی دوتاش تو آینده برا اون فرد اتفاق بیوفته مثلا میگن تو ازدواج میکنی خوب ...

حالا شماره فالگیر خودمو بهت میدم بهش بزنگ یعنی ۸۰ درصد حرفاش درسته کف میکنی . همین چند ماه پیش میخاستم با یکی شراکت کنم، اسمشو به خانومه فالگیر گفتم ببینه ، اونم گفت ببین این تو این چند ماهه ازدواج میکنه بدرد شراکتت نمیخوره پول لازم میشه، اصلا بهش نگفتم کی هستو چکاره، یعنی باورم نمیشد یه ماه بعد خبر نامزدیش اومد . خیلی چیزای دیگه، انقدرم سطحی نگر نیستم که راحت پول به فالگیر بدم، حالا برات اینجا بگم زیادن، 

من هیچ جوره فالگیر تو کتم نمی ره

باشه عزیزم فهمیدم چی میگی، شوهرمم همینجور مثه شماست، دیگه هر کی یه نظری داره، من کل تفعل خوبو دوس دارم، حس میکنم یجور انرژی مثبته، از فال بد هم بدم میاد، کلاً برا دل خوشی میگیرم، همین .