2777
2789
عنوان

از شدت وحشتناک بودن خوابی که دیدم نفسم انگار تو خواب بند اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 42 پست

منم خواب بد دیدم 

خواب من راجب کسی بود که دوسش دارم 

ی حلقه دستم بود وه خیلی قشنگ بود خیلی کسی که دوسش داشتم دم در بود همیشه و چون صداش خیلی خوبه و ی جورایی خواننده اس فقط صداش رو می شنیدم 

بابام با مامانم دعواش میشه و مامانمو می ندازه بیرون من می مونمو دوتا برادرام ،بابام شبا خونه نمی موند و من به نامزدم می گفتم بیا پیش ما سه تا بخواب می ترسیم یادمه،من و داداشام کنار هم، نامزدم کنار داداشم می خوابید 

ی جایی می ریم داشتن شام می خوردن ی کاسه زیتون تو سفره بود من زیتون خیلی دوس دارم ،زیتونه شاخه ی درخته توش گیر کرده بود من تا شاخه رو می کنم،ی چیزی مث خون میپاشه بیرون علاوه بر اون تو اون خونه یا تو اون جایی که بودم ی نفر مرده بود وای خیلی بد بود

اگر گرد کسی بسیار گردی،گرچه بس عزیزی خوار گردی🎀در تلاش برای وکیل شدن🥰

وای میفهمم استرسی که کشیدیو من یبار تو خوابو بیداری بودم یادمه اون زمان سریال پایتختو نشون میداد صدا تلوزیون زیاد بود صداشو میشنیدم ولی مغزم تصویرشو خودش می ساخت 

میدیدم افتادیم دست داعشیا هربلایی دلشون میخواد سرمنو خانوادم میارن قلبم تیر میکشید بلند شدم نفسم بالا نمیومد 

تازه مال تو بدتره 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟؟؟؟ من از این اخبار هیچ اطلاعاتی نداشتم انشالله مردم ایران پیروز میشن کم سختی به خودمون ندیدیم

همین دو سه روز پیش خوندم شبکه 12 اسرائیل هم داره هروز میگه اول لبنان بعد لبنان عراق و ایران

سوریه هم که مال خودشون شده هرکاری دلشون بخواد میکنن

میدونی اون خانما کی بودن؟

خانمای ایرانی ای که خواسته یا ناخواسته تو کشورمون دارن ب نفع دشمن قدم بر میدارن ...

میدونی اون گلوله هایی که میزدن چی بود؟

همون کاراشون که باعث میشه وحدت جامعه اسلامی از بین بره و یه کشور اسلامی از درون خدایی نکرده متزلزل بشه!

الان میدونم قراره بابت این تاپیک کلی حرف بشنوم اما میگم

ما امام زمانی داریم که همه ازش غافل شدیم و برای آمدنش دعا نمیکنیم برعکس با اعمال بدمون ایشون رو اذیت میکنیم ...

ما رهبر فرزانه ای داریم که به حرف هاشون عمل نمیکنیم ...

و تدابیرشون رو گوش نمیدیم.

ما فکر میکنیم ضعف و کاستی حاکم بر جامعه که همش از جانب مسئولینی هست که خودمون انتخاب کردیم از ناحیه ی رهبریه ...

لطفا به حرف رهبری گوش بدید 

لطفا دست از تقلید ماهواره و کشور های غربی بردارید...

لطفا از گذشته و ماجرای جنگ دوازده روزه و لبنان و سودان درس بگیرید...

ان شاءالله خدا همه ی ما رو سعادتمند ، عاقبت به خیر و پیرو حقیقی آقا امام زمان (عج) و چشم هامون رو منور به قدوم مبارک آقا و مولامون بکنه ...

شاهد روزی باشیم که رهبرمون بیرق و پرچم و علم این خاک رو تقدیم به دست های امین و پر قدرت آقا امام زمان (عج) کنن...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.

صدقه بده

کمتر هم برو اینستاگرام

منم خواب‌ جنگ میدیدم یه مدت ولی خب هیجان داشت برام...

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب