2777
2789
عنوان

شوهرم قهر میکنه 😭😔

334 بازدید | 31 پست

دوساله عقدم

نامزدم پلی،سه!کنترلگر افراطیه!

هرچیزی ک باب میلش نباشه قهر میکنه!سه روز یه هفته!

منم خونه ی بابامم،تازه من درکل حق ندارم بدون اون پامو از درخونه بزارم بیرون،وقتایی ک قهر میکنه میشم یه زندانییی!باز اشتی بود با خودش چارتا جا میرفتم!

کوچکترین چیزی باب میلش نباشه خیلی دعوای سنگینی باهام میکنه،مثلا چرا استینت بالا رفت

چرا رژ زدی، چرا با شوهر خواهرم حرف زدی،

این رنگ لباس مناسب نیست،چرا بدون اجازه من پوشبدی!

و برای همشون دعواهای پرخاشگرانه،قهر و بی محلی های سنگین بهم میکرد!

تازه خبلی راحت هم میزنه تو‌گوشم و هیچوقت هم عقیده نداره ک‌منو میزنه میگه اینا کتک نیست!

من با رفتار های کنترلگرانش ساختم دوسال دعوا گرفتم تلاش کردم بریم پیش مشاور نیومد!

ولی رفتاراش با من دیگه خیلی عذاب اوره!

چرا من انقدر باید نتبیه بشم؟چرا انقدر باید تنهایی بکشم!

زبون نرم هم نداره بخدا ارزوی یه عشقم گفتن به دلم گذاشت..فقط زمانی ک‌همه چی صد درصد باب میلش باشه باهام خوب رفتار میکنه!من دارم اقدام به جدایی میکنم!

نظر شما چیه؟!

اگه تمامش رو واقعیت و بی کم و کاست گفتی کار خوبی میکنی

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته جدایی بهترین کاره

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

هیچ وقت این  اخلاق قهر کردنو ول نمیکنه فقط حواست باشه اینا اختلال دوقطبی دارن ازش بچه دار نشو وگرنه بچه اتم همینجوری میشه ازش جدا شو وگرنه پیروکورت میکنه از کسی که تجربه کرده به تو نصحیت بازم خودت میدونی

چرا جدیدا همه شوهرا نی نی سایت که شکاکن و دست بزن دارن همه نظامی آن بخصوص پلیس .؟؟این د سومین تاپیکه این چند روز میبینم شوهرش پلیسه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

جدا شو این روانیه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

چرا جدیدا همه شوهرا نی نی سایت که شکاکن و دست بزن دارن همه نظامی آن بخصوص پلیس .؟؟این د سومین تاپیکه ...

چون بین نظامیا شیوع بیشتری داره

نظامی خوب هم داریما مثلا همین فرمانده های سپاه که شهید شدن، فیلم های خانوادگیشون رو نشون میداد خیلییی مهربون و اروم بودن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

خوب میکنی. 

ولی قبول کن خودت هم زیاد کوتاه اومدی.

روی رفتارت بیشتر کار کن

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم