2777
2789

با شوهرم دو هفته س قهرم

نه جواب تلفن دادم نه زنگ ماموریت کاری رفته

بعد از لج من استوری گذاشته پیش یه جای تاریخی وایساده اون ور عکس هم یه دختر موباز و قرتی وایساده

خیلی راحت می شد اون قسمت عکس رو کات کنه ولی نکرده🤐

حالا اگر من همچین عکسی می ذاشتم ک کنار عکس م یه پسر بود جنگ جهانی سوم راه می نداخت🫥

به نظرتون چه عکس العملی نشون بدم من چون بازدید واتس اپم مخفیه فکر کرده ندیدم سه ساعت بعدش پاک کرد😷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی

وقتی میدونی واسه چی گذاشته به هدفش نرسون

اصلا شاید عمدی نگرفته دختره رو

تو خیابون والا بدتر از چیزی که گفتی میبینیم

همین امشب ی دختره سینه هاشو کامل بیرون انداخته بود فقط نوکاش مخفی بود یعنی مردی نره خیابون نبینه 

هیچیوقتی میدونی واسه چی گذاشته به هدفش نرسوناصلا شاید عمدی نگرفته دختره روتو خیابون والا بدتر از چیز ...

نه عمدی گذاشته می دونه من حساس م خواسته اذیت کنه

پیش من از عمد و قصد بیرون هیزبازی درمیاره همیشه 

آخه واقعا چیزی نیست که آدم بخاطرش دعوا کن شوهرت هم که سر همچین چیزی جنگ راه میندازه مشکل داره

تو یه عکس ک کلا دو نفر ادم باشن برات مهم نیست  از قضا جنس مخالف؟

حالا خودم جهنم بقیه هم خر نیستن می دونن عکس مشکل داره

تو یه عکس ک کلا دو نفر ادم باشن برات مهم نیست از قضا جنس مخالف؟حالا خودم جهنم بقیه هم خر نیستن می د ...

عزیزم با هم بودن؟

الان من میرم بیرون عکس بگیرم مگه میشه همه رو بگم برید کنار من عکس بگیرم؟

اگه اینجوری باشه من تو هر شهری رفتم با پیر تا جوون عکس دارم به خصوص تو جاهای تاریخی مثل تخت جمشید و.. که شلوغه

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.