خب پس حداقل نتیجه میگیریم جک نبوده که من اونو ساخته باشم...
اوکی.
ولی اون من نبودم که گفت شما جک میگیدا.
اون یکیدیگه بود.☺☺
در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگهمقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
جوک نساختم از خودم و ساخته شده هم نبوده..شما هم اگه قبل از نوشتن این پست متعصبانه, کمی سرچ میکردین, ...
ساختگیه خووو منم سایت خارجی گفتم نه ایران ک خود ترکا جوک ساختن 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
اینترنت ایران ک خو اره میگم ک چون خودشون ساختن مهم چیزی ک از قبل بوده نه اون حس عقده و کمبود که بقیه از خودشون حرف در اوردن... اره مشخصه اصلا ترک نیستی و تعصب نداری از پیام یک صفحه ایت 👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽
با هر دین و اعتقادی که داری میشه برای رسیدن به هدفم دعام کنی؟ 🤗❤️
شنیدن مهم نیست که اصفهان نصف جهان همه جا معروفه ولی این که کجا نباشد خودشون ساختن و میگن... بعد از ا ...
والا.من اینو یجور توهین میبینم.
مگه میشه همچین چیزی😒😒
خودشون خوششون میادمابه شهرشون توهین کنیم؟؟
اینجوری هرکی ازراه رسید برای شهر خودش میگه.
اصفهان نصف جهانه اگه تهران نباشه.اونیکی میگه اکه همدان نباسه اون میگه اگه یزد نباشه هرکی مال خودشو میگه😑😑
در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگهمقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
همینو بگو آخه چقدر یکی عقده ای که یه جمله معروف رو بیاد تغییر بده و چرت بگه بعدش تا شهر خودش بالا بره منظورم کسی ک اینو ساخته 😳عزیزم اینطوری نه تنها بالا نمیرن بقیه میگن حتما یه کمبود هم دارن که جمله قدیمی رو تغییر دادن و شهر خودشون رو نوشتن بعدش....
اصفهان نصف جهان جمله معروفی که از قدیم بوده و حتی توی سایتهای خارجی ترجمه کردن باز یه سری اومدن بعدش عقده گشایی کردن.. من خودم بابام تهرانی مامانم اصفهانی ولی نمیام بگم اگه تهران نباشه چون عقده ندارم و دارم چیزی که بوده از قدیم و معروفه رو میگم.... حالا جالبه بدونی این اعتماد به نفسی که دارن دختر داییم آلمانه میگه آلمانیها به شدت از ترکا بدشون میاد و دو دستگی قشنگ مشخص آلمانیها به زندگی جدا دارن ترکا جدا....
به خدا خودم خواستگار ترک داشتم اگه بدونی چه طرز فکری داشت اصلا نمیخواستم بگم ولی حالا ک همه تاپیک میزنن اینا رو میگن منم میزنم به موقع پسره ترک بودن میگفت بعد ک جدی تر شدیم باید بری حمام با مامانم بدنتو ببینه، 😳😳😳من اصلا پرتش کردم از زندگیم بیرون واااقعا این چه طرز فکریه ولی هیچوقت نمیام بگم وای تبریزیها فلانن در صورتی ک این رفتار ها از خیلی تبریزی ها شنیدم ولی هیچوقت نگفتم همه
عزیزم مطمئنی اون ترکه ایران بوده ترکیه ها همچین رسمی دارن😂
اتفاقا از ترکای تبریز خیلی دیدم این رفتار رو آره گلم ایرانی بود هرچند همون ترکیه هم خیلی شبیه ایرانیان اخلاقی و اصلاااا شبیه اروپاییها نیستن... چندین مورد دیدم این حرف رو بزنن ترکهای خودمون...