2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من خودم خیلی باحجابم خیلی معتقدم ولی هیچ وقت دخالت تو کار کسی نکردم نه من همه اطرافیانم هم ه ...

بهرحال همیشه نظر موافق و مخالف هست ، فکر میکنم برمیگرده به خصوصیتهای اخلاقی هر شخص، من وقتی یک عیبی در درون خودم نباشه نمیتونم اونو تو وجود بقیه ببینم

گروه نارنجی🟠 تاریخ شروع۱۳۹۹/۴/۱ 🟠 وزن اولیه۷۴ 🟠 وزن هدف نهایی۶۱ 🟠 هدف اول۷۰ 🟠 هدف دوم۶۸ 🟠 هدف سوم۶۵ 🟠 هدف چهارم۶۱.به یاد داشته باش که برای سالم بودن لزومی ندارد ۳ تا ۵ روز در هفته ورزش کنی. برای سالم بودن غذا‌هایی که می‌خوری و رفتاری که با بدنت داری اهمیت دارد... تناسب اندام یک مقصد نیست بلکه یک روش زندگی است.
ببخشید اینکه میگن خسیسن درسته؟

نه اصلاااا

یعنی خب هر شهری خسیس هم داره هم دست و دلباز

حالا ما و فامیلامون که خیلی دست و دلبازیم

▪︎♡تیکر بارداری نیست♡▪︎♡درخواست دوستی ندید لطفا♡▪︎
چون توش خوزستاتی زیاد هست ....اصفهان شهر قشنگی با مردمان سرد ...خودخواه ......از کامنتا هم میشه اخلا ...

🙄😳

گروه نارنجی🟠 تاریخ شروع۱۳۹۹/۴/۱ 🟠 وزن اولیه۷۴ 🟠 وزن هدف نهایی۶۱ 🟠 هدف اول۷۰ 🟠 هدف دوم۶۸ 🟠 هدف سوم۶۵ 🟠 هدف چهارم۶۱.به یاد داشته باش که برای سالم بودن لزومی ندارد ۳ تا ۵ روز در هفته ورزش کنی. برای سالم بودن غذا‌هایی که می‌خوری و رفتاری که با بدنت داری اهمیت دارد... تناسب اندام یک مقصد نیست بلکه یک روش زندگی است.
والا من خودم خیلی باحجابم خیلی معتقدم ولی هیچ وقت دخالت تو کار کسی نکردم نه من همه اطرافیانم هم ه ...

من درمورد حجاب و مذهب هیچ توهینی نکردم حجاب و مذهب هیچ کس به من مربوط نیست من صرفا واقعیت های اصفهانو گفتم و اونا مذهبیاشون یه چیزای عجیب غریبین

اونا خانواده های با اصالت شبیه خاندان ملکه انگلیسو می پسندن. پایین شهرشونم اصالت شبیه پیامبر😐.  ...

چرا انقد نسبت به اصفهان عقده داری عزیزم

یاعلی بین المللیه دیگه اصلاچراراجع اصفهان نظرخواهی کردی گلم؟

فکر کنم خواست ماهیت نی نی سایت مشخص بشه😁

دیگه بسه اسی تاپیک و ببند برو با عشقت چت کن

هیجان کافیه برات 

اخر شبه

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
اوه اوههه اصالت  اصالتتون عالمو حیرون کرده😂😂من که از خدام بود همشهریتون نباشم اما دیگه شد

دوباره که میبینم رعایت نکردی؟

دیگه عصبانی میشما

مابایدناراحت باشیم که شمام اصفهانی درومدی 

حالاهیچی نمی گیم شماداری ناشکری می کنی؟

گلم یه تسبیح بردارروزی هزارمرتبه شکربگوکه شناسنامت اصیله

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم
عزیزم تو پنج سال عمرتو زندگی نکردی که بفهمی چی میگم اره منم دفعه اولم باشه هرجا برم ممکنه باهام خوب ...

من که۱۷ساله دارم زندگی میکنم خیلی راضیم

فقط نمیدونم اصفهانیا چیکارت کردن انقد سوختی😂😂

باشه این یه بارو می بخشم😂من کاری با مذهبی بودن و نبودنشون ندارم. من کار به این دارم که چرا زندگیو و ...

کجا نبودم؟؟

من خودم اصفهانیم.

اره خانوادا بابام بخاطر مذهبی بودن یکم ادیت میکردن عروساشون ولی مال ۳۰ سال پیش بود.اما همون ۳۰سال پیش خانواده مامانم بازِ باز بودن.عروسی توی باغ شخصی مختلط دستدادن به همدیگه.۳۰سال پیش که نصف ایران مذهبی بودن.درکل همه جا همه جور ادمی هست.

اللن بعد ۳۰ سال انقدر تغییر کرده که خود مادربزرگ پدریه من با۹۰ سال سن بمن میگه ارایش کن برو بیرون😐😐

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ