2777
2789
نه عزیزم من ی شخص با اصالت واصفهامی هستم خودتو با من یکی نکن نچسب به من😁

😍👌

گروه نارنجی🟠 تاریخ شروع۱۳۹۹/۴/۱ 🟠 وزن اولیه۷۴ 🟠 وزن هدف نهایی۶۱ 🟠 هدف اول۷۰ 🟠 هدف دوم۶۸ 🟠 هدف سوم۶۵ 🟠 هدف چهارم۶۱.به یاد داشته باش که برای سالم بودن لزومی ندارد ۳ تا ۵ روز در هفته ورزش کنی. برای سالم بودن غذا‌هایی که می‌خوری و رفتاری که با بدنت داری اهمیت دارد... تناسب اندام یک مقصد نیست بلکه یک روش زندگی است.
اتفاقا اصلا اینطوری نیست،من بچه تهرانم از سال ۹۵ هم اینجام تاحالا نشده یک نفر درباره پوششم نظر بده ، ...

والا من خودم خیلی باحجابم

خیلی معتقدم

ولی هیچ وقت دخالت تو کار کسی نکردم

نه من همه اطرافیانم هم همینطور

نمیدونم چرا یه سریا اینطوری میگن درمورد ما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودش که کمو بیش ترکی بلده باباش ترکه قشقاییه مامانشم فک کنم عربه دو رگس😂

یاعلی بین المللیه دیگه اصلاچراراجع اصفهان نظرخواهی کردی گلم؟

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم
بخاطر ادبو شعورت ممنونم. درضمن اصفهان خانمای مسنشونم مانتویی هستن.بادوچرخه هم اینور اونور میرن و... ...

باشه این یه بارو می بخشم😂من کاری با مذهبی بودن و نبودنشون ندارم. من کار به این دارم که چرا زندگیو واسه همه سخت میکنن اونم با مذهب. شما نبودید نمیدونید

اوه اوههه اصالت  اصالتتون عالمو حیرون کرده😂😂من که از خدام بود همشهریتون نباشم اما دیگه شد

بله همه حیرون هستن سرتا سر دنیا مارو میشناسن بهترین بیمارستان ودکتری وهمینطور جاهای دیدنی میبالم به شهرم زیاد حرص نخور اب قند لازم میشی

اصالت خیلی مهمه با افتخار هر جا برم میگم اصفهانی هستم😃

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند 
من نگفتم مذهبیا بدن  اونا یه جور خاصین هرکسی باهاشون خو نمیگیره بهتره ادم از عقل باهاشون در ر ...

اتفاقا اینجوری نیست عزیزم

من از همه مدل آدم با همه مدل تفکری دوست ورفیق دارم

اون کسی که ادعای دین ومذهب میکنه ولی 

به قول شما چار نفر آدم با سلیقه ها وعقاید متفاوت نمیتونن باهاش مچ بشن

مذهبی نیست

مذهبی نماست