2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هنوز که هنوزه خانوادم اصفهانین و به شدت منفورن و هرکی از دوستای غیر اصفهانیم که میره اصفهان میگه ...

حالا خانواده شما اینجورن و اطرافتون بی فرهنگ بودن و هستن دلیل نمیشه همه بد باشن والا من تو پایین شهرش اینجور بی فرهنگ ندیدم😏😏

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
میدونم کجاشه اونکاصلا نمیدونه بعد میگه اصفهانی هستم

اها،داشتی راستی ازمایی میکردی😁😁

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
وااای نگو چیکار کنم پس😫

هان راست میگه.

من خودم اصفهانیم.اگه‌روزی بچه دار شدی توقع نداشته باش ازشون مثل‌مادرت مراقبت باشن.یا مادرت بیاد یاشما برو‌پیشش

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
مردمش خیلی خوب نیستن حالا باز خودت میدونی. تا اخر عمرت باید مذهبی باشی و اونا برات تصمیم بگیرن چکار ...

من اصفهانی ام 

شما کدوم محله اشی 

اصلااااااا اینجوریا که میگی نیست خدایی اینم تو این دوره و زمونه مگه محله های پایین شهر و بافت قدیمش 

استارتر تنها راهش اینه خودت بری یه ماه اصفهان زندگی کنی میفهمی چطوریه اگه دووم اوردی یعنی اخلاقت با اونا جوره اگه نه که تا اخر عمرتم نمیتونی زندگی کنی. حرفای خوب و گل و بلبلی اینو اونو گوش نده. زندگی کردن تو اصفهان برای خیلیا سخته. اگه شوهرت ادمه خوبی قراره بشه ولی از محیط اصفهان خوشت نمیاد برو تبریز زندگی کن

این خسیس بودن ک میگن خیلیییی رو مخه 

دیدی ک تو اصفهان مهمون میاد میوه و گز و شیرینی و اینا رو زوری میدن مهمون بخوره صد بار تعارف میکنن،یبار ی بنده خدایی واسم تعریف میکرد ک ی دوست از ی شهر دیگه داشتیم ک حالا نمیگم کجا ،بعد هربار میومد ما کلی پذیرایی میکردیم،بعد ما یبار رفتیم خونشون اول کار ی میوه خوری گذاشتن رو میز با بشقاباش گفتن بفرمایید،دیگم تا اخر کسی نگف چرا شما نمیخورید😂😂😂حالا ازین موارد زیاد دیدما باز میگن اصفهانیا خسیسن

ما اصفهانی هستیم پدرهمسرمم ساداته دائم خونشون مهمون میاد هیچ کس خم به ابرو نمیاره

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
چطوری باهم اشنا شدید؟؟ خوش به حالت ما که اصفهان زندگی میکنیم کیس نداریم😓

عه حسن یوسف شما اصفهانی هستی؟؟؟

خدایا شکرت.222🌾💵                                                          میشه تاپیکای انرژی + تگم کنید🥺💞