2777
2789
عزیزم تو پنج سال عمرتو زندگی نکردی که بفهمی چی میگم اره منم دفعه اولم باشه هرجا برم ممکنه باهام خوب ...

من تا ۱۶ سالگیم‌اصفهان بود🤔

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خورش ماست یه چیزیه که توش گوشت بره داره شیرینه. اصفهانیا گوشفیل با دوغ میخورن. 

چهار باغ کجاست

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند 
عاشقدم😂😂😂

این خسیس بودن ک میگن خیلیییی رو مخه 

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
اقتصادی ان  بیخود و بیجا پول خرج نمی کنن واسه کسی و چیزی  مگر اینکه بدونن ازون فرد یا از ...

ای بابا حالا من چیکار کنم😂خود پسره رو دوس دارم ولی موندم کلا

خورش ماست یه چیزیه که توش گوشت بره داره شیرینه. اصفهانیا گوشفیل با دوغ میخورن. 

😂👌

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

چهار باغ کجاست

اصفهانه

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

استاتر یکی ازکاربراخودش ساوه هست خونوادش ولی شوهرش اصفهانی بوده آشنا میشن ازدواج میکنن شوهربه حدی خوب ومهربونه که حدنداره تگ کن تابیاد شایدبتونه راهنمایت کنه مرمری ۱۳۷۲

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،