2777
2789
من هنوز که هنوزه خانوادم اصفهانین و به شدت منفورن و هرکی از دوستای غیر اصفهانیم که میره اصفهان میگه ...

اقا چی میگی؟؟

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
این خسیس بودن ک میگن خیلیییی رو مخه 

خِسیسیم ولی نمیدونم جرا انقدر رستورانا گرون گرون داره اصفهان و همشونم شلوغه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وحشتناکه اصلا با هیچ کس نمیتونی ارتباط بگیری چیزی به اسم دوست صمیمی وجود نداره .دعا کن خدا من و نجات ...

دقیقا دعا کنین منم خدا نجات بدع

وخدایی ک بشدت کافیست‌‌.....             ‌‌‌‌                      حوصله بحث و دعوا ندارم مخالف هستی جواب نده ممنونم                                                   
استاتر یکی ازکاربراخودش ساوه هست خونوادش ولی شوهرش اصفهانی بوده آشنا میشن ازدواج میکنن شوهربه حدی خو ...

چقد بعضیا بی فرهنگن،هرچی از دهنشون دراومده گفتن

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
ای بابا حالا من چیکار کنم😂خود پسره رو دوس دارم ولی موندم کلا

چطوری اشنا شدین؟؟چیکارست؟؟

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
من هنوز که هنوزه خانوادم اصفهانین و به شدت منفورن و هرکی از دوستای غیر اصفهانیم که میره اصفهان میگه ...

اتفاقا مردمشو نمیدونم ولی شهر زیباییه برای تفریح عالیه

بچه آخر که باشی:وقتی حرف میزنی انگار تو دبه گوزیدی..  با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید 🚫.. 
ای بابا حالا من چیکار کنم😂خود پسره رو دوس دارم ولی موندم کلا

عزیزم من همیشه به عنوان یک اصفهانی ، تبریزی ها را خیلی هم راستای اخلاقامون دیدم .راست میگم  واقعا...

مثلا شیرازیا و تهرانیا و شمال و جنوب ، زندگی را راحت تر میگیرن و سبک بی دغدغه بودن را بیشتر میپسندن ... تبریز و اصفهان خیلی مراسم و تجملات و سبک زندگی خاص دارن .به نظرم با ما مچ میشی .بیااااااا اصفهان 🙈🤩😂

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

خِسیسیم ولی نمیدونم جرا انقدر رستورانا گرون گرون داره اصفهان و همشونم شلوغه

👌👌👌👌👌اصفهان نصف جهان

اگر ی ذره تحقیق میکردنمیفهمیدن این خسیس بودن ک نسبت میدن از کجاست