2777
2789
وا چقدر بی ادب بی شخصیتی راجب کل مردم شهر نظر میدی من خودم اصفهانی هستم اصلا مذهبی نیستم بی ادب فصو ...

من حق دارم واقعیتای شهرمو بگم به نظر من اینطورین. یه ویژگی دیگه هم دارن انتقاد پذیر نیستن مثل خودت

وحشتناکه اصلا با هیچ کس نمیتونی ارتباط بگیری چیزی به اسم دوست صمیمی وجود نداره .دعا کن خدا من و نجات ...

من مادر شوهرم اصفهانیه کاملا با حرفت موافقم و تموم فامیلاشون همینطورین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نمیتونی من خودم تبربزم شهرمم دوس دارم ولی نمیدونم بتونم بمونم اونجا یا نه چون خیلی دوره

کرج خاکش دامن گیره😄

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند 
مردمش خیلی خوب نیستن حالا باز خودت میدونی. تا اخر عمرت باید مذهبی باشی و اونا برات تصمیم بگیرن چکار ...

تا حالا فکر میکردم ساکن اصفهانم اما با این توصیفات به نظر میاد اشتباه کردم!😕

کجا اصفهان اینطوریه؟؟؟؟🤔

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

راه دور کلا سخته حالا هر شهری

غریبی داره،دلتنگی داره

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
یعنی ازدواج نکنم باهاش😂

ببین اگه سطحت پایین تر از اوناست باهاش ازدواج نکن که بعدا هی میکوبن تو سرت. اکثر اصفهانیا اینطورین از جمله خانواده خودم. خیلیم حرف درمیارن. همسایه هامونم همینطوری بودن مدرسمونم همینطوری بود 

من حق دارم واقعیتای شهرمو بگم به نظر من اینطورین. یه ویژگی دیگه هم دارن انتقاد پذیر نیستن مثل خودت

شما اصفهانی نیستی عزیز

اگر بودی راجب خودت انقدر بد وبیراه نمیگفتی

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند 
اصفهان شهر تمیزیه . منظمه .مردمش خوب کار میکنن در مشاغل شون و ... ولی خب اگه شمالی یا جنوبی هستی ، ...

دقیقا این حرفتون درسته 

من هنوز بعد ۲۵ سال نتونستم دوست صمیمی اصفهانی پیدا کنم چون از نظر فرهنگی و اخلاقی تفاوت هست  دوستای صمیمی که دارم مال شهرای دیگن که اصفهان زندگی میکنن ..

مردمش خیلی خوب نیستن حالا باز خودت میدونی. تا اخر عمرت باید مذهبی باشی و اونا برات تصمیم بگیرن چکار ...

حواست باشه داری راجع مردم شریف وعزیزاصفهان نظرمیدی

اگه یک مورددیدی حق نداری برای جمع قاعده ببندی گلم

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم
مثلا چه رسم و رسومی

ببین خیلی تجملاتی هستن

بسیار از لحاظ مادی حسابگر

منفعت طلب

اهااا جهازم زیاد میبرن

البته که من میگم همه جا همه جور ادم پیدا میشه

من یه کلیتی گفتم و البته نظر شخصی

من دوس اصفهانی درجه یک هم داشتم

ولی کلا و معمولا نه همیشه هم فرهنگ بهتره

خدایا شکرت

اصفهانی نیستم

ولی خیلی عصبانی هستی

دلیلش چیه؟

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
تا حالا فکر میکردم ساکن اصفهانم اما با این توصیفات به نظر میاد اشتباه کردم!😕 کجا اصفهان اینطوریه؟؟ ...

خانواده من پایین شهرش مینشتن اما فرقی نداره من بالاشهرشم بودم از نظر من خوب نیستن. باهاشون حال نمیکنم.