الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مردمش خیلی خوب نیستن حالا باز خودت میدونی. تا اخر عمرت باید مذهبی باشی و اونا برات تصمیم بگیرن چکار ...
تا حالا فکر میکردم ساکن اصفهانم اما با این توصیفات به نظر میاد اشتباه کردم!😕
کجا اصفهان اینطوریه؟؟؟؟🤔
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
ببین اگه سطحت پایین تر از اوناست باهاش ازدواج نکن که بعدا هی میکوبن تو سرت. اکثر اصفهانیا اینطورین از جمله خانواده خودم. خیلیم حرف درمیارن. همسایه هامونم همینطوری بودن مدرسمونم همینطوری بود
اصفهان شهر تمیزیه . منظمه .مردمش خوب کار میکنن در مشاغل شون و ... ولی خب اگه شمالی یا جنوبی هستی ، ...
دقیقا این حرفتون درسته
من هنوز بعد ۲۵ سال نتونستم دوست صمیمی اصفهانی پیدا کنم چون از نظر فرهنگی و اخلاقی تفاوت هست دوستای صمیمی که دارم مال شهرای دیگن که اصفهان زندگی میکنن ..