2777
2789
من حق دارم واقعیتای شهرمو بگم به نظر من اینطورین. یه ویژگی دیگه هم دارن انتقاد پذیر نیستن مثل خودت

تو صددرصد اصفهانی نیسی

یا لری یا هم از اونا که معلوم نیس از کجا میان و هرچن وقت یبار یجا زندگی میکنن

مردمش خیلی خوب نیستن حالا باز خودت میدونی. تا اخر عمرت باید مذهبی باشی و اونا برات تصمیم بگیرن چکار ...

بخاطر ادبو شعورت ممنونم.

درضمن اصفهان خانمای مسنشونم مانتویی هستن.بادوچرخه هم اینور اونور میرن و........

شما به خوبیه خودت مارو ببخشید استاد

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستی استارتر جهیزیتم بایددد خخخیلللللیی عععالللییی باشه از همین الان بهت بگگگمماا😁😁😁😁😁زن عموی دوستم رو جهیزیش اسپند دود کند نداشت دوستم میگفت تو جشن ازدواج پسرش حرف اسن بود که مادرش اسپند دود کن نداشت🙃🙃🙃

ببین اگه سطحت پایین تر از اوناست باهاش ازدواج نکن که بعدا هی میکوبن تو سرت. اکثر اصفهانیا اینطورین ا ...

لطفا خانواده خودت اینجوری هستن کل مردم باهاشون یکی نکن

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند 
خانواده من پایین شهرش مینشتن اما فرقی نداره من بالاشهرشم بودم از نظر من خوب نیستن. باهاشون حال نمیکن ...

منم هر دو جا زندگی کردم اصلا اینطور نیست.حالا خوبه بالاشهرش هم دیدید و میگید مذهبیند!

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

من اصفهانم خوبی هاش اینه که شهر خیلی تمیزیه و کلا زیاد بهش میرسن،من خیلی دوسش دارم چون پارک و فضای سبز خیلی داره،به نطرم نسبتا شهر امنیه من تو این سالها از هفده هجده سالگی کلاس و سر کار و اینا رفتم هیچ وقت مشکلی برام بوجود نیومده،خیلی از مردمش اصیل هستن و باشخصیت،ولی خب مثل همه شهرا ادم بد هم توش پیدا میشه،برعکس تصورات خیلی مهمون نوازن و اهل بریز بپاش

ولی نکته بدی که من دوستش ندارم خیلیاشون زیاد تجملاتی اند،توی وسایل زندگی و مخصوصا جهیزیه

البته شنیدم تبریز هم جهیزیه سنگین میدن

این که میگن دخالت میکنن رو من توی خیلی شهر ها دیدم و بستگی داره تو چه محله ای زندگی کنی

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
حواست باشه داری راجع مردم شریف وعزیزاصفهان نظرمیدی اگه یک مورددیدی حق نداری برای جمع قاعده ببندی گل ...

مگه چیز بدی گفتم مگه مذهبی بودن بده. اصفهانیا یه سری علایق خاص دارن که شاید هرکسی نتونه تحمل کنه بهتره استارتر واقعیاتو بدونه اصلا استارتر یه مدت بره اصفهان ببینه میتونه با اصفهانیا زندگی کنه یا نه. اصفهانیا دقیقا سردیشون مثل آلمانیاست و فضولیشون مثل جنوب ایتالیاست. اما از خودشون هیچی رو بروز نمیدن