2777
2789
وا خوزستانیا که شاهین شهر اصفهان رو کامل صاحب شدن

شاید به این خاطر بوده28 سال خوزستان بودم یهو رفتم جای دیگه برام سخت بود خودم فامیل زیاد دارم اومجا تو نجف اباد شاهین شهر فریدن داران من نتونستم تحمل کنم

متأسفانه بیشتر مردم «تحمل کردن» را آسان‌تر از «تغییر دادن» می‌پندارند ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا نمیتونی من خودم تبربزم شهرمم دوس دارم ولی نمیدونم بتونم بمونم اونجا یا نه چون خیلی دوره

ازدواج نکن اونجا من اهوازی ام داریم با شوهرم بندر کنگان زندگی میکنیم از  اینکه بخوام تو این شهر بمیرم افسردگی گرفتم ...شهرت میشه برات رویا من دوساله ازدواج کردم هردفعه بخوام برم خونه ام با گریه زاری رفتم ولی من از کلان شهر رفتم شهرستان تو بهتری از شهر میری به شهر ولی اگه غربت رو تحمل نداری نرو بااینکه منو شوهرم خانواده هامون اهوازن ..ولی تو اونجا تک می افتی چون شوهرت اصفهانیه 

اره من خودم بزرگ شده شاهبنشهرم و اصن هیچ جایی جز اینجا نمیتونم زندگی کنم

شاهین شهر خیلی جنوبی و خوزستانی تو شهرشون هست ...

خیلی سبک زندگی شون متفاوته با مرکز اصفهان .خیلی .مثلا با خمینی شهر که زمین تا آسمون فرق دارن .

به نظرم اسی بیاد اصفهان و با خمینی شهری و نجف ابادی و شاهین شهری و یک اصفهانی مرکز شهر دوست بشه ، انگار کل دنیا را دیده 🤣🤣

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

والا تو شهر شما پیش شما همسایه نشن خیلی بهتره  واسه اینکه ی ادم بی ادب وبی شخصیت هستین که راجی ...

من حقیقتو میگم که بعدا استارتر نره اونجا به مشکل بخوره چون اهل لاف زدن الکی نیستم وگرنه اره اصفهانیا جزو پولدارترینان و خیلی وسواسین. ولی هرکسی باهاشون حال نمیکنه چون شدیدا معتقد به یه اصولین که زندگی رو سخت میکنه. 

عزیز همه اینجور نیستن من تهرانی به شدت خسیس دیدم شیرازی وحشتناک خسیس دیدم چه ربطی به شهر داره! تو هر ...

آره

همینطوره

اتفاقا انقد که میگن اصفهانیا خسیسن من خسیس توشون ندیدم

مهمونیاشون برعکس خیلی هم متاسفانه ریخت وپاش دارن ولی حرفتون خیلی قشنگ بود هم خسیس هم دست ودلباز همه جا خست ربطی به محل زندگی نداره

ببین استارترگل

من وشوهرم هردواصالتااصفهانی ناب هستیم ازمرکزمرکزاصفهان

اصفهانیااگه بدونن کسی می خوادقمپزبراشون درکنه وافاده بیادقبولش نمی کنن وباهم متحدمی شن بیچارش می کنن مثل همون دوستمون که می نالیدکه فکرکنم همین بلاسرش اومده

ولی اگه بتونی مهربونی کنی وباهاشون گرم بگیری می پذیرنت وباهم متحدمیشن آب تودلت تکون نخوره

اینه که بعصیهاخوششون نمیادچون زخم خوردن بعصیهام موافقن

درکل ازنطرامکانات وتمیزی وفرهنگ و....عالیه

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم
یعنی پایین شهر میشه چون میگن اصفهان برعکسه

جنوب اصفهان همون جنوب اصفهانه اما گرونقیمته

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم