2777
2789
اره عزیزم من کرجم هیچ شهریو مثل اصفهان تمیز ندیدم اشغال تو خیابونا اصفهان دیده نمیشه اینجا مردم میری ...

به نظرم همش هم به شهرداری برنمی‌گرده 

باید فرهنگش نهادینه بشه بین مردم

به نام خداوند رنگین کمان...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوای شمارشو بدم تا درمورد اوضاع سیاسی باهاش حرف بزنی ببینم طاقت داری تا تهش بری یا نه😂شوهرش کم او ...

واااااای

عاشقش شدم شوهرشم به پادرآورده؟

واقعانخبه بوده

دمش گرم

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم
اره میکردم چون ازشونخوشم نمیاد😂همین امشبم یه زن اصفهانی گنده بهم پرید گند زد به اع صابم. تو اصفهانم ...

وقتی بد میگی واینمیسن بروبر نگات کنن که.

از اولین پستت تواین تاپیک داری بی احترامی‌میکنی.

میخوای کسی بهت نپره جلو زبونتا بگیر👋👋

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
اخه اصفهان قرار زندگی کنیم😄گفتم اونم شهرستانه دیگه فرق چندانی شاید نداشته باشه با اصفهان

عزیزم میخوای زندگی کنی مهم شوهرته چیکار به مردمش واری

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند 
یعنی شهرای دیگه کثیفه وسط خیابون چرا من دقت نکرده بودم 🤔😒

نه 

ببینید مثلا درختا وگیاهاش مرتبه

خیابون هاش نظم داره

درودیوار شهر تمیزه

نمیدونم چیجوری بگم والا

من چندجای دیگه رفتم مسافرت نمیگم کثیف بوده

اما تمیز هم نبوده

شهرداری اصفهان خیلی بهش میرسه

البته من مال اطراف اصفهانم ولی هروقت میخوام برم مرکز شهر خیلی ذوق میکنم😂

چرا انقدعقده ای هسی؟اصفهانیا چی تو کجات کردن ک انقددلت پره😂

همینجا یه اصفهانیه گفته

ما اصفهونیا ترک و لر و چیزای دیگه نداریم آ اونا واسه اطراف شهرس ما فقط داخل اصفهونیم😂😂بعد به من میگن خبیث

به نظرم همش هم به شهرداری برنمی‌گرده  باید فرهنگش نهادینه بشه بین مردم

وقتی طدف از پشت کوه اومده شخرداری چطور بهش بفهمونه عزیزم

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند