2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1556 بازدید | 142 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تیرکشیدن زیرناف و نبض زدن تخمدان راست میتونه بخاطر بارداری باشه؟؟۴روزه اینجوریم...۶روز ب موعدم مونده ...

گاهی می‌تونه علتش بارداری باشه 

ولی این علائمی ک گفتین مربوط ب تخمک گذاریه بیشتر که دوهفته به پریودی اتفاق میفته 

اگه پریود نامنظم دارید احتمالا پریودیتون عقب بیفته این ماه .وگرنه احتمال بارداری هست 

دردای تیپیک هم گاهی تخمدان داره که دیگه تکرار نمیشه یباره فقط 

بخدا دلم خونه نه میتونم ناشکری کنم نه میتونم خوشحال باشم فقط هرچی قسمته الهی شکر

فقط واگذارشون کن به خدا.درد تو رو منم کشیدم

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  
اونایی که تیکه میندازن از شانس من پسرم دارن😭

عزیزم مگه ما کی هستیم که بخوایم تو کار خدا دخالت کنیم

دور از جونت خدا بهت پسر بده و مشکل داشته باشه خودت نابود میشی و انا به یه ورشونم نیست و باز تو رو مقصر میدونن

انشالله که برات خیره و خدا لعنت کنه کسایی که با حرفاشون به زن باردار استرس میدن و اندازه یه نخود مغز ندارن

تا میتونی رابطت رو محدود کن

انگار پادشاهن و وارث میخواد برای نسل بدردنخورشون

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
آره آخه کلی لباس خریدم 

اشتباه کردی دیگه باید صبر میکردی قطعی بشه عیبی نداره حالا فعلا صبر کن شاید رفتی و گفتن دختره

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
گاهی می‌تونه علتش بارداری باشه  ولی این علائمی ک گفتین مربوط ب تخمک گذاریه بیشتر که دوهفته به ...

ن من دکترم قرص مدروکسی داده ۳ماه مصرف میکنم ک پریودم کاملا ۳ماه ک منظم شده...روز تخمکذاریمم اقدام داشتم ...تخمکگذاریم ک خیلی وقته گذشته همون روز تخمکگذاریم ی ترشح سفید کشدار خیلی زیاد داشتم ک همون شب اقدام کردم...ولی تاحالا نشده بود ک تخمدانم نبض بزن یکسره...ینی چنددرصد احتمال بارداری هست

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤
عزیزم مگه ما کی هستیم که بخوایم تو کار خدا دخالت کنیم دور از جونت خدا بهت پسر بده و مشکل داشته باشه ...

میدونم عزیزم خودم از خدا همیشه سالم بودن و مصلحت رو خواستم( اشکام بند نمیاد)

گرچه دخترمم خیلی باادبه خودم عاشقشم

ولی دیگه طاقتم تموم شده😔

ن من دکترم قرص مدروکسی داده ۳ماه مصرف میکنم ک پریودم کاملا ۳ماه ک منظم شده...روز تخمکذاریمم اقدام دا ...

اگه منظمه احتمال بارداریت هست 

ولی من خودم گاهی اینجوری میشم اما بارداری نیس و یه درد تیپیکه فقط مشخص نیست چیه

دومی اولی دختره

آها 

درکت میکنم... اقوام ما هم اینجوری هستن... 

من و شوهرمم بیشتر پسر دوس داشتیم... البته دخترم دوس داریم... ولی از خدا میخواستیم بچه اول پسر بشه و بچه دوم دختر... 

بعد حالا ما داخل دوران نامزدی و اینا هی می‌گفتیم پسر دوس داریم... همه اقوام منتظر بودن ببینن بچه ما چی میشه... هر کی ی خوابی برام میدید... زنداییم زنگ میزد میگفت من میگم بچه ات دختره و کلی اعصابمو خورد می‌کرد... تو فامیل من و شوهرم خیلی حسود داریم و ی جورایی سر زبون هسیم... این روزا هم خیلی سر زبون هسیم... رفتم. سونو گفته بچه ات پسره ولی خیلی میترسم بگم چشم بخورم... به هیچکسی نگفتم... تازه نگفتم جلو جلو پشت سرم میگن وای خدا داده بهشون بهترین عروسی و عقد و حنابندون که داشت خونه هم که دارن... حالا هم بچه اش پسره... مامانشم از خوشحالی تند تند سیسمونی می‌خره 🤦‍♀️🤦‍♀️

مامان من هنوز چیزی نگرفته... حرف مردم خیلی پشت سرمون هس

میدونم عزیزم خودم از خدا همیشه سالم بودن و مصلحت رو خواستم( اشکام بند نمیاد) گرچه دخترمم خیلی باادب ...

توروخدا اینجوری نگو نگا من الان ارزومه ی بچه داشته باشم ...هی هرماه با چندتا قطره خون سقف خونم میریزه روسرم .. :)

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤
میدونم عزیزم خودم از خدا همیشه سالم بودن و مصلحت رو خواستم( اشکام بند نمیاد) گرچه دخترمم خیلی باادب ...

درکت میکنم اطراف منم از این ادمای کوته فکر زیاده

مثالش خانواده عموم

دو تا عروس دارن یکیش ۲تا پسر داره و تو یه طبقه جدا بدون دخالت داره با خوشی زندگی میکنه.اون یکی عروس که نوه عمومونه دو تا دختر داره و داره تو یه اتاق ۹متری زندگی میکنه و شده کلفت خانواده عموم

اینا همش دردهواقعا، بیچاره اونم میگه دعا کنین خدا بهم یه پسر بده تا رنگ آرامش رو ببینم