2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1556 بازدید | 142 پست
اگه منظمه احتمال بارداریت هست  ولی من خودم گاهی اینجوری میشم اما بارداری نیس و یه درد تیپیکه ف ...

اره من ب چندنفرم گفتم تعجب کردن و جوابی نداشتن ...بازم مرسی ک جوابمو دادی اگ باردار بودم بهت خبرمیدم😁😍

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤
آها  درکت میکنم... اقوام ما هم اینجوری هستن...  من و شوهرمم بیشتر پسر دوس داشتیم... البت ...

اره منم همینم هیچوقت برای کسی بدی نخواستم ولی حرفای بدی پشتم شنیدم حتی زیاد روبروم

فقط برام دعا کن ممنون گلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا اینجوری نگو نگا من الان ارزومه ی بچه داشته باشم ...هی هرماه با چندتا قطره خون سقف خونم میریز ...

انشالله بزودی باردار بشی منم ۲سال چشم براه بودم

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
توروخدا اینجوری نگو نگا من الان ارزومه ی بچه داشته باشم ...هی هرماه با چندتا قطره خون سقف خونم میریز ...

منظورم از طاقت حرف شنیدن از نزدیکامه

وگرنه هیچوقت برای فرشته ی کوچیکم ناشکری نمیکنم

ایشالا بزودی زود خدا دامنتو سبز کنه😍😍😘و مادر بشی

ان شاالله خبرهای خوب بشنوم ازت😍

خداکنه😍ولی بازم مطمئنم این ماهم پریود میشم😪

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤
منظورم از طاقت حرف شنیدن از نزدیکامه وگرنه هیچوقت برای فرشته ی کوچیکم ناشکری نمیکنم ایشالا بزودی ز ...

فداتم عزیزم...منم ازاینجور چیزا زیاد دیدم ...ب باسنتم حساب نکن😂😍

ممنون آره خیلی سخته البته اگه از هردوخانواده بشنوی بدتره😔

سعی کن جوابشون رو بدی

بگو مگه شما خرجش رو میدین

یا مرسی که سرتون تو خشتگ ماست همیشه

من خجالتی ام ولی سر این موضوع با پسر پرستا همیشه دعوامه

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤

12 هفته گفت دختره 15 هفته تو مطب دکترم گفتم ی سونو منو بکن ببینم واقعا دختره یا نه گفت دختره دیگه والله نمیدونم 

منو ابجی کوچولوت بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوت هستیم عزیزم💓💓💓