2777
2789
عنوان

شباهت زیاد علائم بارداری اول و دوم و جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 5716 بازدید | 38 پست
باور کن هرکار میکنم نمیتونم خودمو اروم کنم..من کشته مرده ی پسر نیستم..از اولم باردار شدم میگفتم دختر ...

منم ۱۳هفته و ۳روز بودم رفتم ان تی دکترم گفت احتمال ۷۰درصد پسره اگر دکترت حرفه ای باشه از حالت جنین و ستون فقرات و وناحیه تناسلی میفهمه جنسیت رو،همه جا من شنیدم ان تی رو بگن پسره معمولا درسته اگر بگن دختره ممکنه تغییر کنه

منم برام فرقی نمیکرد ولی ان تی گفت پسر دیگه دل بسته بودم بهش که خداروشکر آنومالی گفت قطعا پسره حتی زوم کرد پسریشو نشونمون داد😂😂😂

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۱۳هفته و ۳روز بودم رفتم ان تی دکترم گفت احتمال ۷۰درصد پسره اگر دکترت حرفه ای باشه از حالت ج ...

ای جاااانم..ان شاءالله ک برا منم همینطور باشه..برا دوستام چ دختر چ پسر تشخیصش درست بوده..ازش پرسیدم میشه جنسیت رو تشخیص داد گفت صبر کن اگر چیزی دیدم بهت میگم..من با توجه به همین یه جمله ش میگم شاید چیزی  تو ناحیه ی تناسلی دیده ک گفت انگار پسره..چون خواهرشوهرم ک رفته بود پیشش ۱۱ هفته بود.بهش گفت معلوم نیست ولی باتوجه به لگن و جمجمه و ستون فقراتش ۶۰ درصد پسره ک درستم بود.ولی برا من اینو نگفت‌..فقط گفت بذار اگر چیزی دیدم میگم بهت..بعدم گفت انگار پسره ۸۰ درصد

واقعااا؟باور کن من الانم میگم دختره..شوهرم میگه بابا دکتر ماهری هستش وقتی گفته ۸۰ درصد پسره تو برگه ...

اره برا منم یکی یکی بود علائمام 

خواهر شوهرم سه تا دختر اورد سر هرکدومشون یه علائم جدید داشت 

انشالله همه بچه ها سالم و سلامت دنیا بیان 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
ای جاااانم..ان شاءالله ک برا منم همینطور باشه..برا دوستام چ دختر چ پسر تشخیصش درست بوده..ازش پرسیدم ...

پس پسره خدا برات نگه داره عزیزم

منم رفتم پیش دکترم گفتم سونو ان تی بهم احتمال گفته پسره آیا درسته یا نه گفت حتما یه چیزی دیده که گفته وگرنه نمیگفت

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋