2777
2789
عنوان

شباهت زیاد علائم بارداری اول و دوم و جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 5718 بازدید | 38 پست
منم علائمام همه با دخترم یکی بود ولی پسره 

واقعااا؟باور کن من الانم میگم دختره..شوهرم میگه بابا دکتر ماهری هستش وقتی گفته ۸۰ درصد پسره تو برگه هم زده اگر خدا بخواد درسته میگم نه..پس چرا اینقد شبیه دخترمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی نداره عزیزم شاید علائم خیلیم متفاوت باشه ولی جنسیت یکسان 

اره عزیزم..دیدم چن نفر بهم گفتن چون علائمت مثل دخترته حتما پسره ولی من اصلا تو گوشم نمیرفت..میگفتم دختره...دکتر گفت انگار پسره شوکه شده..البته بازم اگر الله بخواد

علایم رو توجه نکن همون پسره منم رفتم گفت ۷۰درصد پسره که تو آنومالی قطعی پسر بود انشااله سالم و سلا ...

باور کن هرکار میکنم نمیتونم خودمو اروم کنم..من کشته مرده ی پسر نیستم..از اولم باردار شدم میگفتم دختره دوتا تشک ناز درست کردم..اصلا هم حرف کسی برام مهم نبود..ولی رفتم ان تی شوکه شدم..الان بین دو راهی ام..دکتر گفت دوهفته دیگه کامل مشخصه..شوهرم میگه باید حتما بیای بریم ک من حوصله ندارم صبر کنم تا انومالی از دستت حرفات خستم😄😄😄

۱۳ هفته و ۱روز بودم..این دکتر همیشه تو ان تی احتمال میده جنسیت رو..همه اینجا برا ان تی میرن پیشش

اره برامنم رو پسرم ۱۲هفته و پنج روز بودم گفت پسر و پسر بود تو انومالی برا شمام مطمئن باش درسته

تو قشنگ باشی قشنگ بودن قشنگه