2777
2789
عنوان

توروخدا فحش بد بیراه نگین بقران دست خودم نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 4019 بازدید | 175 پست
بهتر از این نیست که پیش شوهرش بخوابه و فکر برادرشوهرش تو سرش باشه؟  فک می کنی اگه برادرشوهرش ز ...

عزیزم شما جای اون شخص نیستین و نمیدونین چه حسی داری اگه کسی قضاوت کنی دیر یا زود خودت در همون شرایط قرار میگیری تا ببینی تو تاریکی همه مثل همیم 

بهتر از این نیست که پیش شوهرش بخوابه و فکر برادرشوهرش تو سرش باشه؟  فک می کنی اگه برادرشوهرش ز ...

آخه خواهر من حالا ک برادر شوهرم متاهلی من هیچوقت همچین فکری ب ذهنم نزد ک بیام زندگیش رو خراب کنم هیچ وقت هم نمیزنه میشه میرم خودمو میکشم ولی همچین کاری نمیکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه خواهر من حالا ک برادر شوهرم متاهلی من هیچوقت همچین فکری ب ذهنم نزد ک بیام زندگیش رو خراب کنم هیچ ...

توکل کن به خدا

دعا بخون

به شوهرت از نظر عاطفی نزدیکتر شو و نیازهات رو شفاف با مهربانی و سادگی بیان کن. انشالله که همت کنی و همه چیز درست بشه. 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
عزیزم شما جای اون شخص نیستین و نمیدونین چه حسی داری اگه کسی قضاوت کنی دیر یا زود خودت در همون شرایط ...

آره راست می گی

پناه ب خدا

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
توکل کن به خدا دعا بخون به شوهرت از نظر عاطفی نزدیکتر شو و نیازهات رو شفاف با مهربانی و سادگی بیان ...

انشالاه خدا هر چه زودتر ب دادم برسه واقعا دیگه خسته شدم بعضی وقتا خودم از خودم چندشم میشه میبینم که من لیاقت شوهرم ندارم بهش با خنده میگم برو با یکی دیگه ازدواج کن 

سر کاریه بابا مگه هنوز دختر ۱۴ ساله رو شوهر میدن؟  چنین حسی شرم داره. برادرشوهرت رو به چشم بر ...

اره هنوزم هستن یه عده نفهم که زود شوهر میدن دخترشونو

مث جاری من پارسال دختر ۱۳ سالشو داد به پسر ۲۶ ساله

مثل عموم دختر ۱۴ ساله رو شوهر داد

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤
خدا بهم کمک کنه بعضیا فک میکنن من از این وضعیتی ک قرار گرفتم خوشحالم ولی در واقع اصلا اینطوری نیس ای ...

اشتباهت ازدواج توی سن پایینه الانم خیلی مقصر نیستی همه توی نوجوانی عشقای الکی زیاد داشتن جای سرزنش خودت سعی کن فاصله ات رو با شوهرت کمتر کنی باهاش صمیمیتر بشو به خودت بگو چقدر. عاشقشی کلا سعی کن با برادرشون کمتر درتماس باشی 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
اشتباهت ازدواج توی سن پایینه الانم خیلی مقصر نیستی همه توی نوجوانی عشقای الکی زیاد داشتن جای سرزنش خ ...

ن خودمم مقصرم من نباید ب خودم همچین اجازه ای میدادم ب مرده دیگه ای دل ببنده

اگه نمیتونن نگه دارن چرا ب دنیا میارن 

نه بابا کلی ام افتخار میکنن فکر میکنن کار خوبی کردن و درحال تهیه بهترین جهازن

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤
همه چیز به درک و بلوغ عقلانی انسان برمیگرده  یه خانم اکثرا تو سن ۲۰ به بالا دیگه درک کافی رو د ...

دختر خوب شما برو جواب هاش بخون به حرف من میرسی. اگه شما هم در روز با کلی ادم که مشکلات این چنینی دارن برخورد داشتی دیدت خیلی وسیع تر میشد محدود به اطرافیانت نمیشد.ازدواجشون به اجبار مادر خانواده بوده