2777
2789
عنوان

توروخدا فحش بد بیراه نگین بقران دست خودم نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 4019 بازدید | 175 پست

بنظرم یه مدت اصلا نبینش یه بهونه هایی بیار که نبینیش وقتی به ذهنت میاد استغفار کن و ذکر زیاد بگو فک کن ک اصلا اون آدم وجود نداره هی با خودت بگو برادرمه و به چشم برادر بش نگاه میکنم هی با خودت تلقین کن که شوهرمو دوس دارم و عاشقشم بجز اون همه رو به چشم برادرم میبینم یه مشاورم برو حتما فقط سعی کن زیاد جلو دیدت نباشه به مرور زمان از ذهنت پاک میشه فقط حتما مشاور رفتنو فراموش نکن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از همه توکل کن بشین ی گوشه فکر کن با خودت و دلت ی دعوا حسابی کن ب دلت بگو اگه شوهرم همچین حسی ب ...

دیشب از بس که ب اینجور چیزا فک کردم ی کابوس وحشتناکی دیدم از خواب پریدم شوهرم از ترسش رفت برام آب آورد وقتی ب روش نگاه میکردم دلم داغون میشد

بنظرم یه مدت اصلا نبینش یه بهونه هایی بیار که نبینیش وقتی به ذهنت میاد استغفار کن و ذکر زیاد بگو فک ...

آخه ب شوهرم چی بگم وقتی گفت چرا میری مشاور چی بگم 

اگه ازوضیعتت خوشت نمی اومدیه سال طول نمیکشید شایدم سرکار گذاشتی اینو مطمئن باش اگه یه چیزیو بخوای زمین وزمان بهم میدوزی تادرست بشه پس همش حرفه نمیتونم 

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
وقتی تو سن کم ازدواج کنی و از رو عشق علاقه نباشه تو یه سنی این هیجاناتات داره که بروز می کنی، من مخا ...

همه چیز به درک و بلوغ عقلانی انسان برمیگرده 

یه خانم اکثرا تو سن ۲۰ به بالا دیگه درک کافی رو داره اطرافیان من ک بالای ۹۵ درصد اینجوری بودن 

ولی خب اینکه عاشق بشه بعد ازدواج کنه دلیل محکمی نیست چراکه تو همون هاکم خیانت ذهنی و ...نیست

خلاصه خواهرجان همه چیز ب خود ادم برمیگرده به سن و نوع اشنایی نیس

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
اگه ازوضیعتت خوشت نمی اومدیه سال طول نمیکشید شایدم سرکار گذاشتی اینو مطمئن باش اگه یه چیزیو بخوای زم ...

تو خودت بزار جای من هی میخواستم از ذهنم پاکش کنم ازش دور بشم باز ی چی میشد بازم می دیدمش چیکار میتونستم بکنم وقتی ب شوهرم میگفتم نمیخوام برم یا حوصله ندارم برم میگفت تو دوس نداری با خونواده من رفت آمد کنی اینجور چیزا آدم وقتی ی کسی ببینه زیاد از ذهنش پاک میشه ؟

بگو یکم ذهنم یکم درگیره فک میکنم افسردگی گرفتم مشاور حتما باید بری 

الانم ک این مریضی کوفتی سر کله اش پیدا شده میگه تو این مریضی نمیزارم بری ی چیزیت بشه 

الانم ک این مریضی کوفتی سر کله اش پیدا شده میگه تو این مریضی نمیزارم بری ی چیزیت بشه 

خوب پس سعی کن تو خونه خودتو درست کنی ببین من خودم قبل از ازدواجم فک میکردم عاشق پسر همسایمونم و دوسال تموم براش گریه کردم و فک میکردم اگه نباشه میمیرم و اینا ولی تو ذهنم از اون براخودم یچیزی ساختم که دیگه به کل ازش بدم اومد توام هی فک کن عیبایی داره ک غیر قابل تحمله هم تو متاهلی هم اون این بزرگترین گناهه ک بش فک کنی سعی کن قرآنو نماز زیاد بخونی 

خوب پس سعی کن تو خونه خودتو درست کنی ببین من خودم قبل از ازدواجم فک میکردم عاشق پسر همسایمونم و دوسا ...

همین کار میکنم شما هم دعا کنید هر چه زودتر از شر این حس کوفتی خلاص شم

اسی ببین با خودت رو راست باش.

چه چیزی تو برادرشوهرت جذبت کرده که شوهرت نداره؟

وزن اولیه ۹۸.۶🙈وزن هدف ۷۰😍 هدف اول:۹۵🔓هدف دوم:۹۰🔓هدف سوم:۸۵🔓هدف چهارم:۸۰🔒هدف پنجم:۷۵🔒هدف نهایی:۷۰😍❤️ عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خماریه دفعه تونستم بازم میتونم💪