2777
2789
عنوان

توروخدا فحش بد بیراه نگین بقران دست خودم نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 4019 بازدید | 175 پست
این دیگه چجور راهنمایی هستش اخه

نمی دونم چرا جدیدا این مدلی راهنمایی میکنن امروز یکی تو تاپیکش میگفت داداش مواد میکشه منم تشویق میکنه مواد بکشم دارم وسوسه میشم چیکار کنم ک سمت مواد نرم.یکی اومد نظر داد برو بکش بعد میگم این چ مدل راهنمایی کردت متاسفم میگه ب تو ربطی نداره مگه ب تو گفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم...

این افکار شیطانی رو از خودت دور کن، هر چی هم از نظر اخلاقی برادرشوهرت بهتر از شوهرت باشه، دلیل خوبی نیست که زندگیتو اینجوری تباه کنی به عاقبت این کار فکر کن همه جوره بازنده ای ... از خدا کمک بخواه ان شاءالله که عاقبت هممون ختم به خیر بشه... 

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤
من ۱۴ سالم نیس خانم ۱۸ سالمه تو چی میدونی از زندگی من آخه منو ب زور شوهر دادن می فهمی خواهر من 

خب راه طلاق رو برای همین گذاشتن جدا شو و با کسی که مثل برادرشوهرت بتونه ازت دل ببره ازدواج کن.

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
نمی دونم چرا جدیدا این مدلی راهنمایی میکنن امروز یکی تو تاپیکش میگفت داداش مواد میکشه منم تشویق میکن ...

اره والا اصلا راهنمایی نکنن بهتره

خدایاشکرت ،99/11/29بی بی چکم مثبت شد،5ونیم صبح،99/11/30ازمایشم منفی شدش،99/12/2رفتم سونو ساک بارداری دیده شد،
من ۱۴ سالم نیس خانم ۱۸ سالمه تو چی میدونی از زندگی من آخه منو ب زور شوهر دادن می فهمی خواهر من  

جز مشاور هیچکس نمیتونه تا آخرین لحظه کمکت کنه.حتمابرو......درضمن اصلاتوذهنت اونو باشوهرت مقایسه نکن....مثلا اگ شوهرت واسه توشام نکشیدسریع توذهنت مقایسه شون نکن میبینی یبار ازسر لج ب زبون میاری بعد بیاد جمعش کن

دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄
بیچاره اون جاری ای که تو جاریش شدی جاری ما دلش می خواد ماها سر به تنمون نباشه تو دلت می خواد شوهر ج ...

اینقدرا هم بزدل نیستم خواهر من بازم اگه عاشقش شدم تو ذهنم نگه میدارم هیچوقت عملی نمیکنم 

اینقدرا هم بزدل نیستم خواهر من بازم اگه عاشقش شدم تو ذهنم نگه میدارم هیچوقت عملی نمیکنم 

خب این خیلی بده اصلا تو ذهنت هم راه نده چنین تصوری رو.

مرد معصوم و.‌.. به چه درد میخوره؟ مرد باید ابهت داشته باشه خونه زندگیش رو جمع کنه. مرد مهربون و معصوم اولاش خوبه ولی بعد میبینی که در برابر همه همینجور چندشه و یه جا نمی تونه جربزه به خرج بده.

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
برادر شوهرم ۲۷ سالشه آدم خیلی خوش قلبیه خودش اخلاقه کینه ای نیس صورتش خیلی معصومه زنش خیلی اذیتش کرد ...

به این فک کن ک باش زیر یه سقف زندگی نکردی که اخلاقاشو بدونی شاید اونم همینطوره 

واااااا

بهتر از این نیست که پیش شوهرش بخوابه و فکر برادرشوهرش تو سرش باشه؟ 

فک می کنی اگه برادرشوهرش زن بگیره برای برادرشوهرش زندگی می ذاره؟ اگه پیش روانشناس نمیره و دل نمی کنه از این حس شیطانی نباید زندگی دو تا آدم دیگه رو خراب کنه.

من واقعا عصبی شدم با خوندن این پست

خب این خیلی بده اصلا تو ذهنت هم راه نده چنین تصوری رو. مرد معصوم و.‌.. به چه درد میخوره؟ مرد باید ا ...

خدا بهم کمک کنه بعضیا فک میکنن من از این وضعیتی ک قرار گرفتم خوشحالم ولی در واقع اصلا اینطوری نیس این روزا خیلی داغونم همش ب این وضعیتم گریم میگیره من آدم تنهایی ام تو ی شهر غریب ن مادر پیشمه ن پدر که برم پیششون این کوفتی ها از ذهنم پاک بشه