سلام من شمارو نمی شناسم و شما هم منو ولی خیلی دارم عذاب میکشم دست خودم نیست هرکاری میکنم نمیتونم از دلم دربیارمش این اواخرا هم دیگه نمیتونم خودمو کنترل کنم من ۴ سال ک ازدواج کردم خیلی هم خوشبختم شوهرمم خیلی خیلی خوبه ولی نمیدونم چه مرگم شد ک الان ی سال ک عاشق برادر شوهرمشدم به قرآن خودمم از خودم چندشم میشه بعضی وقت ها میگم من لیاقت این زندگی این شوهر و این دنیارو ندارم خودکشی میزنه ب سرم من چیکار کنم نمیتونم خودمو کنترل کنم هر دیقه قلبم پیش برادر شوهرمه هر چ قدر هم سعی میکنم ازش دوری کنم ولی نمیشه بازم دلم عذابم میده فحش بد بیراه نگین منم از وضعیت خوشم نمیاد ب جان مادرم
میترسم شوهرم شک کنه وقتی برم مشاور توروخدا الانم داره گریه ام میگیره من ۱۸ سالمه بهم کمک کنید& ...
خیلی زود ازدواج کردی واسه همینه
هه 😐ههههه😐ههههههه😐دیوونم خودتی 😐🖕🏻عصاب ندادم😒شیطونم😻عاشق رنگ قرمزممممم📍😐خیلی پوکرممم😂😂عاشق یه بیشور جذاب به اسم علیم دعا کنین بش برسم☹️❤️ رنگین کمون زندگیه من سیاه سفید بود:)⛓️به نام خالق حس نفرت همه ی آرزو هام با رفتن تو مردنمیرسه روزی که دکتر بهت بگه متاسفم واست:((میرسه روزی که دکتر بهت بگه متاسفم واست:((💫✨انقد که زندگیم تاریک بده روشنایی ببینم چشام اذیت میشه بیب✨ودف🍷کیم کیم📍