2777
2789
عنوان

کسی اینجا هست یلدایی خونواده شوهرش نیاورده باشن براش

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقد گفتن ولی باز یکی ک میاد میگه چیکار کرده برات ک از من جهاز فلان جور میخای دوسال و نیم تو عقدم ا ...

اوف پس چجوری میخان جاهازتورو بدن شوهرت نمیگه کی عروسی کنیم؟ 

درباره اسم کاربریم :هرچی میذاشتم قبول نمی‌کرد گفتم یه هوو بزارم ببینم قبول میکنه 🤔درکمال ناباوری قبول کرد☹️☹️گفتم چیکارکنم ازحالت هوووی دربیاد دست به دامن کُره ای هاشدم دیدم یکی هست اسمش هوووه 🤣🤣عکسشوگذاشتم دیگه😝😜😜
نمیزارم ولی حرفش همینه...مردم از دامادشون تعریف میکنن مامان من تخریب میکنه خیلی کوچیک میکنه مارو جلو ...

بهش بگو هیچ فامیلی باهات همدلی نمیکنن هییییچ خوشحالم میشن.

بگو تو باید برعکس عمل کنی بگی فلان کرده بیسان کرده سرش شلوغ بوده بجای خرج یلدا ۱۰   ۱۵ میلیون نقدی داده چقدر خرید پالتو مالتو کرده.

پس اینا چیه.

بنده خدا شوهرت

والا شما هم زبون داشته باشید به مادرتون بگید وظیفه شوهرم نیست برام وسایل برقی گرفته....بگو منم جلوی ...

حالا یلدایی چیه مگه؟

ما آش کشک و میوه و آجیل میبریم با یه هدیه مثلا طلا یا پارچه.پول که داشتی یکم از اینجور چیزا تزیین میکردی میگفتی فلانی فرستاده کی میفهمه آخه؟ عکس و فیلمم میگذاشتی اینستا

اونارو پدرشوهرم قبلا برام خریدن فقط النگو ندارم

خب دیگه پس سرویس و حلقه و نشون هم خریده.. جا النگو هم وسیله خریده خدا خیرش بده خیییییییلی ها هیییییچیییی نمیخرن حتی حلقه 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
والا شما هم زبون داشته باشید به مادرتون بگید وظیفه شوهرم نیست برام وسایل برقی گرفته....بگو منم جلوی ...

دیگ واقعا به جایی رسیدم ک وسیله هایی  شوهرم خریده بردارم برم با همون پول شوهرم باقیشو بخرم پامو از خونه مامان بابام قطع کنم دیگ

شوهرت طفلی والا جهیزیه ای که به گردن توعه رو داره میخره .من به جاش بودم طلا میگرفتم دو روز دیگه به دردم بخوره .دهن پر کنم هست .

شب چله همین خریدای لباسه دیگه .با سلیقه ی خودت سفره میچیدی لباساتو میزاشتی با تزیین با یه تیکه کادوی وسیله ی خونه که برات گرفته . و کیک و میوه .

طفلی چون رسم نداشتن فقط خانوادش نبودن 

مامانا تو دوران عقد دلشون دنبال بهونه میگرده .بهش توجه نکن  .مداااام از خوبیای شوهرت و کادوهاش بگو .بزا مسخرت کنن عب نداره تو مدام ازش تعریف کن که ملکه ی ذهنشون بشه و باور کنن تو راضی و خوبختی . بزا مطمعن بشن 

اره بهمون گفتن وسیله بزرگام شوهرم خریده من باقی چیزارو باید میهریدم

والا ما بزرگ و کوچیک خریدیم 

طلا دادیم داماد 

لباس زیر و رو 

تازه یخچالم پر میکنیم از میوه و گوشت و مرغ و ماهی 

برنج و روغن وحبوبات و سبزی ....

والا ک رسما الکیه 

دو نفر ی حلقه بخرن با ساده ترین چیزا برن سر زندگیشون و خوشبخت شن

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 
والا ما بزرگ و کوچیک خریدیم  طلا دادیم داماد  لباس زیر و رو  تازه یخچالم پر میکنیم ...

اووووه خونواده من هیچکاری نکردن الکی دوتا ظرف خریدن ک منت اینو بزارن ما حهیزیه دادیم وگرنه نصف برقیامو چیزای دیگ رو شوهرم خریده...هنوزم مانانم میگه از شوهرت  بگیر بریم بخریم دلت براش نسوزه مردا وفا نداره دوسال خوبی بعدش میزنه تو دهنت کاش همیشه خوب باشین اینجور 

عزیزم نذار هیچکس رابطتون رو خراب کنه وقتی اجازه بدی مادرت این حرفارو بزنه  وازشوهرت دفاع نکنی جلوبقیه همه به خودشون ازکوچیک تابزرگ اجازه میدن به زندگیتون دخالت کنن و اونوقت شوهرت هم ازت زده میشه باقدرت وایسا وازحقت دفاع کن