2777
2789

دوست دارم بتونم انجام بدم تو سختی هام خیلی کمکم کرد مثل یه خواهر برا دخترم دکتر میگشت مدارکشو به چند تا دکتر نشون داشت دلداریم میداد یه تایپیک داره میخواد پاک بشه به کاربریش دسترس نداره میشه کمکم کنید گزارش بزنید براش پاک بشه ؟ @nilll_aaaa‍  اینم کاربریش یه تایپیک داره فقط  هرکس گزارش زد لایک کنه برا حاجت رواییش حمد میخونم عزیزان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@niniyar‍ میدونم برخلاف قوانینه همچین خواسته ای ولی خواهش میکنم تایپیکشو پاک کن

نکنه نی نی یار اول بیاد آی پی چک کنه 🤦

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
عزیزم میگه دسترسی ندارم وگرنه کامنتی نداره میتونه پاک کنه

ینی تعلیق شده؟

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
نه انگار اون شماره که باهاش بوده نیست

ب شماره ک نیازی نیس لابد رمز ورود رو یادش رفته‌