2777
2789
عنوان

کسی اینجا هست یلدایی خونواده شوهرش نیاورده باشن براش

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 66 پست
اووووه خونواده من هیچکاری نکردن الکی دوتا ظرف خریدن ک منت اینو بزارن ما حهیزیه دادیم وگرنه نصف برقیا ...

عزیزم ایشالا پناهت بشه شوهرت

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 
عقل داشتي ميرفتي همه پولو به طلا ميدادي بعد ازدواج ميفروختي هرچي كسر داشتي ميخريدي اونوقت ميگفتن فلا ...

عقل نداشتم فکر میکردم خونوادم قدرشناسن نمیدونستم اینجورن ک زخم زبون بزنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت عزیزمم ممنونم...ولی دلم خیلی شکسته خیلی دلگیرم از خونواده خودم

فیلم بازی کن یه بار که مامانت این طور گفت،بگو راستش به حرفات فکر کردم دیدم راست میگی هیچ کاری برام نکردن میخوام ازش جدا شدم،این طوری اون روی سکه رو میندازن انقدررر از شوهرت و حانوادش خوب میگن که شاخ در بیاری

الهی،گاهی،نگاهی،خدایا خواسته دلم رو براورده کن مصلحتم توش قرار بده،یا فاطمه زهرا ،چادرت را بتکان روزی ما را برسان،خداجونم میدونم که تا عید زیر این امضامو امضا میکنی،و من دوباره و هزاره باره به الرحمن الراحمین بودنت اطمینان پیدا میکنم.

حالا یک موقع نشینی اینجوری به شوهرت بگی ازخانوادت ها ببین اگه قراره بری شهرغریب زندگی کنی باید فقط خانوادتو بالا ببری پیش شوهرت هرچی بین خودتون پیش میاد رو نگو تو خانواده خودت حل وفصل کن

تورو خدا انقد خودتون درگیر این رسم و رسوم مسخره نکنید ، از با هم بودنتون لذت ببرید 

اصلا به حرفهای مادرتون توجه نکنید ، ظاهرا شوهرتون هر کار هم بکنه به چشمشون نمیاد ، دعا میکنم فقط زودتر برید سر خونه و زندگی خودتون   

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...

ظرفیت خوب باشه یلدایی ب چ دردی میخوره

انقد خودتو درگیر حاشیه نکن

بخدا ب ما کوفتم ندادن تازه توی نی نی سایت فهمیدم😂بیخیال بابا 

دلتو گنده کن

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

وا تو این کرونا چه جشنی ما هم واسه زنداداشم وسایل بردیم ولی جشن نداشتیم خوب اونا هم رسم ندارن ولی ببخشید به مامانت اجازه نده این حرفا رو بزنه به مامانت هیچ وقت از اختلافاتتون نگو فکر کنم مشکل درست میشه

مامانا بعضیاشون موقع دخترشوهر دادن یکم عجیب رفتار میکنن. زیاد جدی نگیر.نمیخواد جوابشو بدی،حرفاشم ب شوهرت منتقل نکن بینشون کدورت پیش میاد. 

دنیا نیارزد آنکه پریشان کنی دلی/ زینهار بد مکن که نکردست عاقلی❤ من ادعا میکنم آدم منعطفی هستم، در همین راستا نظرات پیشنهادات و انتقادات محترمانه و سازنده رو محترمانه میپذیرم🌹

عشقم من با شوهرم دوست بودم با مخالفت همه ازدواج کردم خدا میدونه حتی بعد عقد چقد سختی کشیدم جشن عقدم حتی بااینکه شوهرم گفت خودم میگیرم خانوادم نذاشتن بگیرم که تو دلم موند بعدشم هر عیدی شد مادر شوهرم بهم عیدی داد ولی نیاورد خونمون چون اونا واقعا رسم ندارن که بیارن حتما خونه عروس بهش بدن شد عید قربان شوهرم و خانوادم قهر بودن ازونور دست شوهرم خالی بودنگرفت برام خانوادمم یه زنگ نزدن عید غدیر به شوهرم تبریک بگن روز تولدشم زنگ نزد مادر شوهرمم برام یلدا نیاورد بعدا بهم گفت چون خانوادت حتی به پسرم یه زنگ نزد سال اول تولدش یا عید غدیر خانوادم هرروز یلدا رو کوبیدن تو سرم همش پیش همه گفتن این و خانوادش بدن ما پشیمونیم بهش زن دادیم گفتن فقط باید طلاق بگیری از خونه بیرونم کردن همون شوهرم فقط هوامو داشت پشتم بود الان میخواد کل جهازم بخره همون پدرشوهر مادر شوهر من چند ماه آوردم خونه خودشون ببخشید خیلی پرحرفی کردم فقط خواستم بگم اگه شوهرت خوبه خودت درگیر این حرفانکن

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

نمیزارم ولی حرفش همینه...مردم از دامادشون تعریف میکنن مامان من تخریب میکنه خیلی کوچیک میکنه مارو جلو ...

این دفعه ک گفت تو هم درجا بگو 10 میلیون داد وسیله برقی خرید فلان خرید اینو خرید اونو خرید مگه برای بقیه چکار میکنن؟ دو بار جلو بقیه بگو بذار دیگه نتونه حرف بزنه

شما هم حسرت نخور...یلدای هیچ ربطی ب ارزش قائل شدن نداره...اصلا یه رسم مزخرفه...مگه ادم عروس میشه باید زرت و زورت هر مناسبتی براش هدیه خرید؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اخرین شب پاییز خدایییییییییی چ ربطی ب عروس بودن داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

انقدر ذهناتونو درگیر رسوم مزخرف قدیمیا نکنید

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...