2777
2789
عنوان

کسی اینجا هست یلدایی خونواده شوهرش نیاورده باشن براش

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 66 پست

والاخونواده شوهرمن هفت ساله عروسشونم یه هزارتومنم ندیدم ازشون همه چیزو شوهرم گرفته طلاعقدعروسی لباس شام خونه ماشین علاوه براین براخوهرشم عقدعروسی سیسمونی جهیزیه گرفته نمیگم ندارن خونواده شوهرم اتفاقا دارن ولی براماندارن نزارمامانت دخالت کنه بیچاره مامان من به شوهرم میگف لباس زیاد میخری پس اندازکن  اینده لازمتون میشه

خدایاشکرت ،99/11/29بی بی چکم مثبت شد،5ونیم صبح،99/11/30ازمایشم منفی شدش،99/12/2رفتم سونو ساک بارداری دیده شد،
خیلی خستم کرده اخه واقعا دیگ حس میکنم ارزشی ندارم همش میگم به شوهرم بگم باز میگم ولش کن تو این شرایط ...

درکت میکنم ازبس میرن تومخ باعث دعوا بین زن وشوهرمیشن. شوهرتو باز جبران میکنه دیگه چه توقعاتی داری تواین گرونی. سعی کن کارایی که شوهرت کرده رو هی بگی تاتوچشم مادرت بزرگ شه ولی بازمیدونم فایده ندارا

درباره اسم کاربریم :هرچی میذاشتم قبول نمی‌کرد گفتم یه هوو بزارم ببینم قبول میکنه 🤔درکمال ناباوری قبول کرد☹️☹️گفتم چیکارکنم ازحالت هوووی دربیاد دست به دامن کُره ای هاشدم دیدم یکی هست اسمش هوووه 🤣🤣عکسشوگذاشتم دیگه😝😜😜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم کرمانیم رسم نداریم مامانم ترم هستن منم به شوهرم گفتم 800 بهم پول داد عید بعدیش هم پول گزاشت رو ...

منم شوهرم گوشی برام خرید ..جاروبرقیمو.. اتومو ..چایسازمو سرویس لاکمو...ی تومن داده برا چرخ خیاطیم... تازگیام ی تومن داد برا قابلمه هام...هنوز مامانم میگه چیکار کرده برات 

منم شوهرم گوشی برام خرید ..جاروبرقیمو.. اتومو ..چایسازمو سرویس لاکمو...ی تومن داده برا چرخ خیاطیم... ...

مااامانت خییییییلییییی رو داره... طلا برات خریده شوهرت؟ 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

مادرت ب جای اینکه تو رو ب زندگی دلگرم کنه، داره اذیتت میکنه و زندکیت بهم‌میریزه. شده دوستی خاله خرسه. والا از بزرگترا بعیده. این جیزا چ اهمیتی داره؟ ب حرفاش گوش نده. فقط سکوت کن و تو دلت ب یه جیز دیگه فک‌کن. مثلا ب اینکه نهار چی بذاری. 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
نمیزارم ولی حرفش همینه...مردم از دامادشون تعریف میکنن مامان من تخریب میکنه خیلی کوچیک میکنه مارو جلو ...

واینم بگم ماخودمون ترکیم وقتی مثلابه شمالی دخترمیدیم رسممون هم میگیم اوناهم احترام میزارن وانجام میدن باشوهرت صحبت کن ن بخاطرحرف مادرت ب خاطردل خودت بدون تجمل اون رسم وانجام بدن

خیلی خستم کرده اخه واقعا دیگ حس میکنم ارزشی ندارم همش میگم به شوهرم بگم باز میگم ولش کن تو این شرایط ...

من.شیرازیم.و رسم نداریم 

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 
منم شوهرم گوشی برام خرید ..جاروبرقیمو.. اتومو ..چایسازمو سرویس لاکمو...ی تومن داده برا چرخ خیاطیم... ...

بنده خدا شوهرت این همه خریده خب 

چقد مادرت بی منطقه 

از الان اجازه دخالت بهش نده فردا پس فردا رفتی سرخونه زندگیت با دخالت هاش بیچارت میکنه

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش

شوهرت‌بیچاره‌این‌همه‌‌چیزبرات‌خریده‌وبه‌فکرت‌بوده‌بازمامانت‌اینجورمیگه.واقعاحرفاش‌انگارازروی‌لجه‌

نشدنی‌ هارو به خدا بسپار...🥰🥰🤲🤲کاربری برای دو نفره 😁😁

والا شما هم زبون داشته باشید به مادرتون بگید وظیفه شوهرم نیست برام وسایل برقی گرفته....بگو منم جلوی فامیل میگم شما برام چیزی نگرفتید....بلکه مادرتون دیگه تیکه نندازه....

درکت میکنم ازبس میرن تومخ باعث دعوا بین زن وشوهرمیشن. شوهرتو باز جبران میکنه دیگه چه توقعاتی داری تو ...

اینقد گفتن ولی باز یکی ک میاد میگه چیکار کرده برات ک از من جهاز فلان جور میخای دوسال و نیم تو عقدم اصن ککشون نمیگزه ک وسیله هامو آماده کنن شوهرم شهرستان تنها زندگی میکنه ...دارن وام میگیرن برا داداشم خونه بسازن وسیله های اونو زنشو بگیرن باور میشع

راستی تو شیراز رسمه صفر تا صد جهاز رو دختر میده 

خیلی بهت احترام گذاشته اینا رو خریدع

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 
والا شما هم زبون داشته باشید به مادرتون بگید وظیفه شوهرم نیست برام وسایل برقی گرفته....بگو منم جلوی ...

والااصلاوظیفه‌شوهرش‌نیس‌این‌چیزاروبخره

نشدنی‌ هارو به خدا بسپار...🥰🥰🤲🤲کاربری برای دو نفره 😁😁