2777
2789
بله منظورم زمان بود یعنی چه زمانی روی بچه ها تست وبعد تزریق انبوه میشه به بچه ها ؟

زمانش رو نمیدونم عزیزم اما دارن رو نوجوون ها تست میکنن فعلا

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هروقت قسمت شد پات رسید اروپا و امریکا اونوقت بیا نظر بده نه که نشستی تو عبدل آباد اخبار ۲۰.۳۰ می بین ...

کاش با هم درست تر صحبت کنیم هرکسی از هرجای دنیا باشه نبیاد محل زندگیش رو تمسخر کنیم کلاس به امریکا و اروپا نیست به تفکر ادمه

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
انشاءالله .من سوالی دارم و اون اینه که این واکسنها برای زیر ۱۸ سال نیست پس تکلیف بچه ها چی میشه اگه ...

بزرگا همه بزنن هیشکی نگیره بچه ها دیگه از کجا میخوان بگیرن

✌✌✌✌

من تهرانممم اوضا خوب نیس هیچکس رعایت نمیکنه😭😭😭😭خونمون نزدیک بازاره😭😭😭😭مردم همش میرن و میان چسبیدن به هم بقرااان.به نظر من که ۳ یا ۴ سالی هس فعلا

اگه قرار باشه من اونی بشم که تو میگی دیگه من،من نیستم.من همینی ام که میبینی.مغازه که نیست دکور بچینم برات.من نه ارزوی کسی ام نه آویزون.من اگرم ظاهرم به قشنگی خیلیا نیست ولی پیش خودم خوشحالم که باطنم قشنگ تر از خیلیاست.صادقانه بد باش اما با دروغ ادای خوبا رو در نیار🎈قانون اسونیه🤞🎈یه صلوات برای شفای همسرم🙏
اونی که این حرفو زده تو تلوزیون حتما از موتوری جنس گرفته بوده تو توهم بوده

دیوونه😂😂😂

دوست مهربونم اگر امضای‌ من و میبینی لطفا برای حاجت های دل من و خودت و ظهور آقامون امام زمان ی صلوات مهمونم‌ کن ❤❤❤❤
😃 خودت همونجایی که نظر میدی مکله الیزابتتت؟؟؟ دلم میخواد نظر میدم به تو مربوط نیست.در ضمن عبدل ...

من داییم چهل ساله لس آنجلسه

و سه تا خاله هام آلمانن

حداقل تلفنی باخبرم از وضعیت اونجا

عکساشونو دیدم می دونم کیفیت زندگیشون در چه حده

نه مثل ما که هر صبح که از خواب پا میشیم قیمت نون و مرغ و روغن باید دنبال کنیم 

ما رو در حد نون و پیاز و گوجه کشیدنمون پایین

بعد روحانی میاد از رونق حرف میزنه یکی نفهمه فک میکنه داره راجع به سوئیس حرف میزنه

مطمئنم تا سال تحصیلی آینده  کرونا تموم شده  وکلاس اولیا جشن شکوفه هارو تو مدرسه برگزار میکنن من جمله پسر من 

...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده    ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال  سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم