2777
2789
😃 خودت همونجایی که نظر میدی مکله الیزابتتت؟؟؟ دلم میخواد نظر میدم به تو مربوط نیست.در ضمن عبدل ...

ما برا نون می جنگیم اونا برا چی؟؟؟

که نمی دونم یه نوع نهنگ مثلا داره منقرض میشه

دغدغه هامون چقد متفاوته

پس همه جای ایران عبدول آباده

منم تو عبدول آباد زندگی میکنم متاسفانه

من سایت خود کوواکس خوندم اصلا تاحالا برای ایران واکسنی نیومده 

اگر هم بخواد وارد بشه باید هر کسی تو دو مرحله بزنه 

یعنی باید دو برابر جمعیت واکسن وارد کننند و هر کس دو دز بزنه 

حالا با تبدیل پول دیدم چیزی حدود یکو نیم میلیون برای هر زوج مسن در میاد و چون باید دو دز بزنه به فاصله ی بیست و یک روز میشه ۳ میلیون تومن 

تحلیلشم خوندم اگر رایگان باشه همه دز اولو میزنن اما دز دومو نمیزنند وس فایده نداره 

سوم اگر همه نزنند و فقط یک کروه خاص بزنن بازم فایده نداره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی واقعا میشه یه روزی جهان رو بدون کرونا ببینم؟؟😢

خدا لعنت کنه این کرونای بد موقع رو

دقیقا خورد به عروسی من

نشد عروسی بگیرم

یا حداقل یه مسافرت کوچولو برم

به ما که رسید، آسمون تپید☹

خدایا لطفا کوچولوی تو دلیم رو برام حفظ کن🙏👼❤ کوچولوی تو دلیم تقریبا یک ماه زودتر اومد🥲 خدایا شکرت که این کوچولو رو برام حفظ کردی🙏👶❤
یعنی واقعا میشه یه روزی جهان رو بدون کرونا ببینم؟؟😢 خدا لعنت کنه این کرونای بد موقع رو دقیقا خورد ...

منم همینطور وضعم

دوست مهربونم اگر امضای‌ من و میبینی لطفا برای حاجت های دل من و خودت و ظهور آقامون امام زمان ی صلوات مهمونم‌ کن ❤❤❤❤
اگه بشه با کمال میل برا آینده دخترم حتما میرم

خانم محترم من با شما جنگ ندارم که.

الان که گذشت؛دفعه بعد لطفا محترمانه تر برخورد کن

چیزی به من وشما نمیرسه سر امریکا وفلان جا دعوا کنیم .

دستشون برسه هردومونو به فنا میدن؛چه منی که مخالفم چه شمایی که علاقه مندی

🇯🇴الهی و ربی من لی غیرک🔆❤️

وای منم کلاس اولی دارم سال دیگه یعنی میاد اون روز

حتما .به امید زنده ایم 

...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده    ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال  سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم
وای منم کلاس اولی دارم سال دیگه یعنی میاد اون روز

دختر منم سال بعد میره پیش دبستانی

اصصصلا هم علاقه نداره به درس و یاد گرفتن و کتاب و دفتر و اینا

میگم اگه سال بعدم مجازی باشه من چه گلی بگیرم‌ به سرم😂😂 از دست این بچه می دونم پیرم میکنه😂😂