2777
2789

سلام مهربونا😍

بچه ها وقتی براتون اعلام میاد که کاربری پست شما رو پاسخ داده است تا حالا شده گاهی اوقات وقتی بخواین وارد اون پست بشین لگ و تاخیری داشته باشه و دوباره بازگشت بزنین و دوباره وارد بشین؟

گاهی برای من پیش میاد مشکل از گوشیمه یا از سایت؟

ممنون میشم نظرتون رو بگین دوستای مهربونم💐🙏 

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
برای من بعضی وقتا اینجوری میشه

قربونت برم عزیزم مرسی نظرت رو گفتی😍💐🌹🙏

همش فکر میکردم عیب از گوشیمه

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله برای منم پیش میاد

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
بله برای منم پیش میاد

ممنونم نظرتون رو گفتین دوستم😍🌹🙏

اتفاقا همین الانم که خواستم ریپلی تو ببینم همینجوری شد😅😅

ای جانم😁

میدونی گوشیم رو تازه گرفتم فکر کردم گوشیم مشکل داره

بازم ممنونم عزیزم😍😙❤

ممنونم نظرتون رو گفتین دوستم😍🌹🙏

قربونت برم خواهش میکنم🌷😘

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
قربونت برم خواهش میکنم🌷😘

فدات گلم❤💐