ارغوانی۷۹ مدیر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 عنوان تکلیف من کہ نمیخوام زندگی کنم چیہ ؟ھوم؟🙂 | مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 35 پست این کجاش عادلانہ اس؟ ک ن بخواست خودمون بیایم و ن ب خواست خودمون بریم؟ اگر یکی نخواد دیگہ زندگی کنہ چی اگر دیگہ نتونہ توانشو نداشتہ باشہ ھوم؟🙂 خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚 1399/10/05 | 15:00 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ارغوانی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 من نگفتم ایمان نداری منم گاهی خسته نیشم این کتاب میگه که قبلا کجا بودی و چرا ایتجایی و در آینده کج ... مرسی خوشگلحتما میخونم خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
roya930 عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 4333 ینی فک میکنی موانع و عوامل دخالت ندارن توی مشکلات ما چرا صددرصد دخیلن بستگی به صبر و تحمل و اراده انسانها داره خودت باش چون تو یکی از بهترین نقاشیای -خدایی-🦋❤❤❤
ارغوانی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 اززندگی راضی هستم خدارو شکر همه چی دارم ولی دنیا رو دوست ندارم احساس میکنم هیچ چیز به عدالت بین ادما ... ھععععی دنیا این دنیا ک اندازہ زجرا و زحماتمون ب دست نیاوردیم امیدوارم اون دنیا ... خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
ارغوانی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 چرا صددرصد دخیلن بستگی به صبر و تحمل و اراده انسانها داره دقیقا و من فکر میکنم دارم تمام اینارو از دست میدم دارم تحلیل میرم دیگمخصوصا ارادہ و تحمل خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
roya930 عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 4333 دقیقا و من فکر میکنم دارم تمام اینارو از دست میدم دارم تحلیل میرم دیگ مخصوصا ارادہ و ... بخدا توکل کن باهاش راز ونیاز و درد دل کن ازش صبرو تحمل بخواه مطمئنا خودش کمکت میکنه برا منم دعا کن🙏🏻 خودت باش چون تو یکی از بهترین نقاشیای -خدایی-🦋❤❤❤
ارغوانی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 بخدا توکل کن باهاش راز ونیاز و درد دل کن ازش صبرو تحمل بخواه مطمئنا خودش کمکت میکنه برا منم دعا کن🙏 ... مرسی عزیزم🙂🧡 خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚