2777
2789
عنوان

تکلیف من کہ نمیخوام زندگی کنم چیہ ؟ھوم؟🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 35 پست
من نگفتم ایمان نداری منم گاهی خسته نیشم این کتاب میگه که قبلا کجا بودی و چرا ایتجایی و در آینده کج ...

مرسی خوشگل

حتما میخونم 

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
ینی فک میکنی موانع و عوامل دخالت ندارن توی مشکلات ما 

چرا صددرصد دخیلن بستگی به صبر و تحمل و اراده انسانها داره

خودت باش چون تو یکی از بهترین نقاشیای -خدایی-🦋❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اززندگی راضی هستم خدارو شکر همه چی دارم ولی دنیا رو دوست ندارم احساس میکنم هیچ چیز به عدالت بین ادما ...

ھععععی دنیا 

این دنیا ک اندازہ زجرا و زحماتمون ب دست نیاوردیم 

امیدوارم اون دنیا ...

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
چرا صددرصد دخیلن بستگی به صبر و تحمل و اراده انسانها داره

دقیقا 

و من فکر میکنم دارم تمام اینارو از دست میدم 

دارم تحلیل میرم دیگ

مخصوصا ارادہ و تحمل 

دقیقا  و من فکر میکنم دارم تمام اینارو از دست میدم  دارم تحلیل میرم دیگ مخصوصا ارادہ و ...

بخدا توکل کن باهاش راز ونیاز و درد دل کن ازش صبرو تحمل بخواه مطمئنا خودش کمکت میکنه برا منم دعا کن🙏🏻

خودت باش چون تو یکی از بهترین نقاشیای -خدایی-🦋❤❤❤
بخدا توکل کن باهاش راز ونیاز و درد دل کن ازش صبرو تحمل بخواه مطمئنا خودش کمکت میکنه برا منم دعا کن🙏 ...

مرسی عزیزم🙂🧡