2777
2789
عنوان

تکلیف من کہ نمیخوام زندگی کنم چیہ ؟ھوم؟🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 35 پست
خب  میدونم اما ک چی بشہ  وقتی ب خواست من نیست

به خواست هیچکی نیست ولی محکوم به زندگی هستیم کاریم نمیشه کرد حالا هرچقدر سخت بگیری سخت میگذره پس زندگی رو زندگی کن و خوش باش 

خودت باش چون تو یکی از بهترین نقاشیای -خدایی-🦋❤❤❤
اون فرق میکنه مگه نمیخوای به جواب سوالات برسی مثل رمان میمونه شیرینه راستی چقدر امضات قشنگه

میدونی 

ب خدا ایمان دارم 

از تہ قلبم 

اما خستہ ام 

فکر میکنم دوسم ندارہ

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا به خواست خودته در روز نمام انسان ها با وعدهای بهشتی که خدا داد همشون قبول کردن به این زندگی بی ...

یعنی تولد ما به خواست خودمونه؟😳

کاملا به خواست خودته در روز نمام انسان ها با وعدهای بهشتی که خدا داد همشون قبول کردن به این زندگی بی ...

اون وعدہ ای ک شما میگی خداوند از انسان گرفتہ 

فقط ب خاطر اینہ ک در روز رستاخیز کسی بھونہ نیارہ 

خودم از برم این چیزارو 

ممنون

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
یعنی تولد ما به خواست خودمونه؟😳

عھد الست در قرآن بھش اشارہ شدہ 

در این عھد خدا از انسان ھا پرسید ک آیا میخواین زندگی کنید 

و ھمہ یکصدا بلہ گفتن 

خدا این وعدہ رو از انسان گرفت 

ک در روز رستاخیز بھونہ نیارہ

تولد و مرگ به خواست ما نیست ولی طرز زندگی کردن و چگونه زندگی کردن به خواست و اراده ماست 

ینی فک میکنی موانع و عوامل دخالت ندارن توی مشکلات ما 

خدارو شکر پس ناراحتیت چیه این دنیا فقط امتحانی بیش نیست

ناراحتی؟

من فقط خستہ ام 

از دست خلق اللہ 

از دست اونایی ک یادشون رفتہ منم ی خدایی دارم

عھد الست در قرآن بھش اشارہ شدہ  در این عھد خدا از انسان ھا پرسید ک آیا میخواین زندگی کنید  ...

بله منم عالم زرع رو شنیدم منتها ماکه چیزی یادمون نیست چه فایده الان بمن بگن میخوای دوباره زندگی کنی با تمام وجودم میگم نه

میدونی  ب خدا ایمان دارم  از تہ قلبم  اما خستہ ام  فکر میکنم دوسم ندارہ

من نگفتم ایمان نداری

منم گاهی خسته نیشم

این کتاب میگه که قبلا کجا بودی و چرا ایتجایی و در آینده کجا میری

یه خانوم مسیحی که تجربه نزدیک به مرگ داشته چیزایی که دیده رو تعریف کرده

بخونش

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی

اززندگی راضی هستم خدارو شکر همه چی دارم ولی دنیا رو دوست ندارم احساس میکنم هیچ چیز به عدالت بین ادما قسمت نشده فکر کنم اکثریت بامن موافق باشن

بله منم عالم زرع رو شنیدم منتها ماکه چیزی یادمون نیست چه فایده الان بمن بگن میخوای دوباره زندگی کنی ...

ولی من احمق بازم زندگی میکن😑🤦‍♀️