ارغوانی۷۹ مدیر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 عنوان تکلیف من کہ نمیخوام زندگی کنم چیہ ؟ھوم؟🙂 | مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 35 پست این کجاش عادلانہ اس؟ ک ن بخواست خودمون بیایم و ن ب خواست خودمون بریم؟ اگر یکی نخواد دیگہ زندگی کنہ چی اگر دیگہ نتونہ توانشو نداشتہ باشہ ھوم؟🙂 خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚 1399/10/05 | 15:00 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
roya930 عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 4333 خب میدونم اما ک چی بشہ وقتی ب خواست من نیست به خواست هیچکی نیست ولی محکوم به زندگی هستیم کاریم نمیشه کرد حالا هرچقدر سخت بگیری سخت میگذره پس زندگی رو زندگی کن و خوش باش خودت باش چون تو یکی از بهترین نقاشیای -خدایی-🦋❤❤❤
ارغوانی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 اون فرق میکنه مگه نمیخوای به جواب سوالات برسی مثل رمان میمونه شیرینه راستی چقدر امضات قشنگه میدونی ب خدا ایمان دارم از تہ قلبم اما خستہ ام فکر میکنم دوسم ندارہ خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
roya930 عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 4333 کاملا به خواست خودته در روز نمام انسان ها با وعدهای بهشتی که خدا داد همشون قبول کردن به این زندگی بی ... یعنی تولد ما به خواست خودمونه؟😳 خودت باش چون تو یکی از بهترین نقاشیای -خدایی-🦋❤❤❤
ارغوانی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 کاملا به خواست خودته در روز نمام انسان ها با وعدهای بهشتی که خدا داد همشون قبول کردن به این زندگی بی ... اون وعدہ ای ک شما میگی خداوند از انسان گرفتہ فقط ب خاطر اینہ ک در روز رستاخیز کسی بھونہ نیارہ خودم از برم این چیزارو ممنون خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
maghroor12 عضویت: 1399/09/16 تعداد پست: 644 یعنی تولد ما به خواست خودمونه؟😳 کاملا با خواسته خودمون و حتی در چه زمانی به دنیا بیام پسر بد
roya930 عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 4333 تولد و مرگ به خواست ما نیست ولی طرز زندگی کردن و چگونه زندگی کردن به خواست و اراده ماست خودت باش چون تو یکی از بهترین نقاشیای -خدایی-🦋❤❤❤
maghroor12 عضویت: 1399/09/16 تعداد پست: 644 اون وعدہ ای ک شما میگی خداوند از انسان گرفتہ فقط ب خاطر اینہ ک در روز رستاخیز کسی بھونہ نیارہ ... خدارو شکر پس ناراحتیت چیه این دنیا فقط امتحانی بیش نیست پسر بد
ارغوانی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 یعنی تولد ما به خواست خودمونه؟😳 عھد الست در قرآن بھش اشارہ شدہ در این عھد خدا از انسان ھا پرسید ک آیا میخواین زندگی کنید و ھمہ یکصدا بلہ گفتن خدا این وعدہ رو از انسان گرفت ک در روز رستاخیز بھونہ نیارہ خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
ارغوانی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 تولد و مرگ به خواست ما نیست ولی طرز زندگی کردن و چگونه زندگی کردن به خواست و اراده ماست ینی فک میکنی موانع و عوامل دخالت ندارن توی مشکلات ما خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
ارغوانی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 خدارو شکر پس ناراحتیت چیه این دنیا فقط امتحانی بیش نیست ناراحتی؟من فقط خستہ ام از دست خلق اللہ از دست اونایی ک یادشون رفتہ منم ی خدایی دارم خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
roya930 عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 4333 عھد الست در قرآن بھش اشارہ شدہ در این عھد خدا از انسان ھا پرسید ک آیا میخواین زندگی کنید ... بله منم عالم زرع رو شنیدم منتها ماکه چیزی یادمون نیست چه فایده الان بمن بگن میخوای دوباره زندگی کنی با تمام وجودم میگم نه خودت باش چون تو یکی از بهترین نقاشیای -خدایی-🦋❤❤❤
چهارخونه عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 17028 میدونی ب خدا ایمان دارم از تہ قلبم اما خستہ ام فکر میکنم دوسم ندارہ من نگفتم ایمان نداریمنم گاهی خسته نیشماین کتاب میگه که قبلا کجا بودی و چرا ایتجایی و در آینده کجا میرییه خانوم مسیحی که تجربه نزدیک به مرگ داشته چیزایی که دیده رو تعریف کردهبخونش میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
roya930 عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 4333 اززندگی راضی هستم خدارو شکر همه چی دارم ولی دنیا رو دوست ندارم احساس میکنم هیچ چیز به عدالت بین ادما قسمت نشده فکر کنم اکثریت بامن موافق باشن خودت باش چون تو یکی از بهترین نقاشیای -خدایی-🦋❤❤❤
ارغوانی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 بله منم عالم زرع رو شنیدم منتها ماکه چیزی یادمون نیست چه فایده الان بمن بگن میخوای دوباره زندگی کنی ... ولی من احمق بازم زندگی میکن😑🤦♀️ خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚