2777
2789

سلام.دو روزه رفتم سونو ان تی

اینقد تایپیک خوندم ک بهشون گفتن پسره و انومالی دختر شد ک دیگه کامل مطمعنم مال منن میگه دختر😄😄😄یه دختر ۴ساله دارم ک علائمم خیلی شبیه بارداری دخترم هست

تو شهر ما سونوگراف خوب نیست

رفتم یه شهر دیگه

تا الان برا همه درست تشخیص داد

دکتر ماهری هست

بر خلاف تمام علایمم و اینکه منتظر بودم بگه دختره

گفت انگار پسره ۸۰ درصد

خودم ازش پرسیدم همون اول ک دراز کشیدم

گفت اگر چیزی دیدم بهت میگم

بعدم اینو گفت

تو برگه هم نوشته ولی وقتی ۱۰۰ درصد نیست یه علامت سوال میذاره جلوش

ولی دیگه میگم حتما اشتباه کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه درسته پسره

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
پسر معمولا درست میگن مال من گفتن ۸۰ ۹۰ درصد پسره انومالی شد ۱۰۰ درصد 

اخه عزیزم اینقد خوندم ک طرف بهش گفتن ۱۰۰ درصد ولی انونالی دختر شد..من خیلی مسعله ی مهمی نیست بزام..ولی شوهرم رفته به همه گفته..هممممه منو میبینن میگن مبارک باشه بچت پسره..فقط برا همین میگم

از دست شوهرم عصبی ام ک چرا به بقیه گفته..

اخه میبینم میگن خیلی خطا داره

پسر قطعی دختر درصد خطا داره مال منم 80درصد گفت پسر هم بود مبارکککککک

اخه نمیدونم چقد میتونم اعتماد کنم عزیزم...این سنوگرافم کارش تیلی خوبه‌.من هرکی رو میشناسم براش درست گفت..حتی تو برگه هم مینکیسه علامت سوال میذاره جلوش

ازمنوگفت مشخص نیست ولی توانومالی گفت پسره ازشما که گفته پس حتما پسره چون تاچیزواضحی نبینه نمیگه

اخه نمیدونم چرا اینقد میگن پسر خطا داشته

من کار ندارم

فقط همه فهمیدن 

حرصم از این میگیره

اخه عزیزم اینقد خوندم ک طرف بهش گفتن ۱۰۰ درصد ولی انونالی دختر شد..من خیلی مسعله ی مهمی نیست بزام..و ...

کاش نمیگفتی ازمن اگه توان تی میگفت هم به کسی نمیگفتم ولی حالا که گفته هم انشاالله که درسته

کـاربری دس‍ـت دونـفره   پـلپـلاسی یعنی پـرسـتو 🐦
اخه عزیزم اینقد خوندم ک طرف بهش گفتن ۱۰۰ درصد ولی انونالی دختر شد..من خیلی مسعله ی مهمی نیست بزام..و ...

ن پسر معمولا درست میگن دختر احتمال خطا داره چون نمیشه اونجاشو دید البته ببخشیدهااا ولی پسرا واضحترن 

آرام رفتی.. ولی طوفان به پا کردی بابا.😔🖤

پسر قطعی دختر درصد خطا داره مال منم 80درصد گفت پسر هم بود مبارکککککک

نه عزیرم قطعی نیست به منم گفت پسر آنومال گفتن دختر

ان تی فقط حدس

ولی انشالا جنسیت دلخواهت باشه

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰
اخه نمیدونم چرا اینقد میگن پسر خطا داشته من کار ندارم فقط همه فهمیدن  حرصم از این میگیره

عزیزم منم که گفتم مشخص نشده وبعدتوانومالی گفتم پسره یه عده فک کردن من عمدا نگفتم تاانومالی بهشون مردم همیشه حرف برای گفتن دارن ان شاالله به سلامتی به دنیا بیان بچه من وشما حالاچه دخترباشن چه پسر

کـاربری دس‍ـت دونـفره   پـلپـلاسی یعنی پـرسـتو 🐦