2777
2789
عنوان

سونو ان تی و احتمالی ک میدن برا جنسیت چقد درسته؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 27 پست
کاش نمیگفتی ازمن اگه توان تی میگفت هم به کسی نمیگفتم ولی حالا که گفته هم انشاالله که درسته

فقط به شوهرم گفتم..بهش گفتم اصلا نگو...ولی اون چون از اول میگفت مطمعنه ک پسره من میگفتم ن علائمم مثل راحیله حتما دختره

اونم میگفت حالا خودت میبینی ک حتما پسره

بعد وقتی دکتر گفت ۸۰ درصد پسره اونم دیگه گفت 

ن اینکه خیلی خوشخال بشه

صرفا فقط بخاطر اینکه به بقیه بگه حرفم درست بود😄😄😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو برگه سونو نوشته جنسیت رو؟

اره عزیزم نوشته...والا تا الان برا چن تا ا دوستامم کامل درست گفت..حتی چن روز از من کمتر بودن..چن تاش دختر بودن چن تاشم پسر بودن...تو برگه سونو هم نوشت همینطور...

مطمئن باش دیگه. اون وسواس فکری هست به من ۱۶ هفته و یک روز گفته پسر.بازم شک میکنم

فکر کنم وسواس فکریم خیلی زیاده‌..مال شما ختما درسته..۱۶ هفته دیگه معلومه کامل.خدا حفظ کنه جوجه پسری رو

فکر کنم وسواس فکریم خیلی زیاده‌..مال شما ختما درسته..۱۶ هفته دیگه معلومه کامل.خدا حفظ کنه جوجه پسری ...

سلام عزیزم میدونم از تایپیکتون خیلی وقته گذشته..ولی میخاستم ببینم الان عکس سونو انتی پسرتونو دارین؟میشه ازش‌عکس بدین هم عکس هم انتی

الهی آرزویم راباحکمتت یکی کن  😍فعلا اول راهم ومنتظر..ان شاء الله هرچی ب صلاحه بشه وسالم صالح باشه..براهمه تودلیادعاکنین سالم بدنیابیان