2777
2789

برای بچه ی من خیلی سبک تر از واکسن دوماهگی بود

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا نترس گلم من همه ی واکسنا رو ریلکس طی کردم فقط میری مرکز بهداشت از بابت کرونا احتیاط کن

پیدا کردن نقطه ضعف دیگران کمی هوش میخواهد، اما سوءاستفاده نکردن از آن مقدار زیادی شعور!
برای بچه ی من خیلی سبک تر از واکسن دوماهگی بود

خدا کنه برا پسر منم همینطور باشه 

اخه دوماهگیش نمیدونستم استامینفن رو سه چهار ساعت بعد واکسن دادم 

اینقد گریه کرد ، تب هم داشت ، و اسهال استفراغ شد

اصلا یه وضعی ها

خیلی ترسیده شدم 

خدایا مواظب پسرم باش   
منم چند روز بعد واکسن چهار ماهگی داریم  اما چرا استرس ندارم؟  چیزی نیست که نگران نباش

خوشبحالت 

من خودم شدیدا از واکسن و آمپول میترسم 

حالا برا پسرم هم از تب و گریه های بعدش میترسم 

خدایا مواظب پسرم باش   
خدا کنه برا پسر منم همینطور باشه  اخه دوماهگیش نمیدونستم استامینفن رو سه چهار ساعت بعد واکسن د ...

میدونم منم خیلی ترسیده بودم ولی این با اینکه دوتا آمپول ولی خیلی سبک تره،بچه ی من اصلا تب نکرد، فقط دو روز بی‌حال بود

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
نه بابا نترس گلم من همه ی واکسنا رو ریلکس طی کردم فقط میری مرکز بهداشت از بابت کرونا احتیاط کن

خدا کنه منم بتونم ریلکس باشم 

خدایا مواظب پسرم باش   
خوشبحالت  من خودم شدیدا از واکسن و آمپول میترسم  حالا برا پسرم هم از تب و گریه های بعدش ...

دروغ چرا برای خودم میترسم 

اما نهایت دو سه روز بی تابی میکنه 

استامینوفین باید بدیم قبلش؟ 

لطفا لایک نکنید😒😒😒