2777
2789

باز باهاش میمونی ؟

خودشم اعتراف می‌کنه 

مثلا میگه چند ساله با مادرش حرف نمیزنه 

چون مادره برادر بزرگش رو (یعنی بچه اولش رو) بیشتر دوست داشته 

حتی تعریف می‌کنه فقط با خانواده هم خونه هست و تنها با خواهرش حرف میزنه

بعد ازش میپرسم چرا؟

میگه چون پدر مادرم هر پولی دستشون میاد میدن به برادرم به من اعتماد ندارن با اینکه من همه کاراشونو قدیم انجام دادم

این آدم به نظرتون یکم سرد نیست؟

مگه میشه با پدر مادرش حرف نزنه؟

اینا دلیل محکمی نیست نه؟

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرد تو زندگی ؟؟ خب این فرد ممکنه از جانب پدر و مادرش خیلی اذیت شده باشه ممکنه رفتارهای اونا در زندگی آینده بی تاثیر نباشه اما باید خودت بشناسیش ممکنه هم در قبال خانوادش خیلی روی گرمی داشته باشه

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
سرد تو زندگی ؟؟ خب این فرد ممکنه از جانب پدر و مادرش خیلی اذیت شده باشه ممکنه رفتارهای اونا در زندگی ...

ببین تو این چند هفته ای که همو می‌شناسیم خیلی پول خرج کرده 

بهترین رستوران برده

با پدرم صحبت کرده

کم حرف هست اما سردی از خوش نشون نداده

بعد خیلی راحت معایب بدش رو توضیح میده 

ببین تو این چند هفته ای که همو می‌شناسیم خیلی پول خرج کرده بهترین رستوران بردهبا پدرم صحبت کردهکم حر ...

خب به خودت نگه پس به کی بگه ؟؟ انتخابت کرده که باهات حرف بزنه اعتماد کنه و بگه فعلا زوده برای قضاوت باید بهش زمان بدی بشناسش وابستگی ایجاد نشه سعی کن/ تا زمانیکه شناختی کاملی پیدا کردی فکر میکنم قضاوت نمیکنم کمبود محبت هم احساس میشه 

خب به خودت نگه پس به کی بگه ؟؟ انتخابت کرده که باهات حرف بزنه اعتماد کنه و بگه فعلا زوده برای قضاوت ...

واقعا موندم 

نمی‌دونم چیکار کنم 

اینکه همش داره عیب هاش رو میگه

انگار داره اذیتم میکنه

واقعا موندم نمی‌دونم چیکار کنم اینکه همش داره عیب هاش رو میگهانگار داره اذیتم میکنه

این موضوع آزاردهنده شده برات؟؟ خب پس باهاش صحبت کن و حرفا و به سمت دیگه ای ببر با یک مشاور هم صحبت کن نمی‌دونم حس کمبود عاطفه دارم بازم مشورت بگیر آخه چند هفته کافی نیست که باید خوب بشناسی مخاطب رو یا حداقل ۶۰درصد اینا

این موضوع آزاردهنده شده برات؟؟ خب پس باهاش صحبت کن و حرفا و به سمت دیگه ای ببر با یک مشاور هم صحبت ک ...

اره ازار دهنده شده 

مثلا تا میام ازش خوشم بیاد

یکدفعه میگه من با پدرم چند ساله حرف نمی‌زنم 

من تا حالا برادرم رو بغل نکردم 

یا میگه من وسواس دارم 

من دوست ندارم زنم خیلی غذا بخوره 

اصلا یه حرفا میزنه آدم پشیمون میشه باهاش حرف بزنه

کلی میگم این پدر و مادرا تو ایران آنقدر دیدم مواردی که آسیب زدن به بچه ها که حد ندارع به هیچ اصول علمی هم پایند نیستند بعضیاشون نصف بیشتر مشکلات جامعه و جوانان همین خانواده ها هستند  پدر و مادر