2777
2789
خدا کنه منم بتونم ریلکس باشم 

آره بابا بی خیال باش فقط نیم ساعت قبل تزریق دوبرابر وزن بچه قطره استامینوفن بده

پیدا کردن نقطه ضعف دیگران کمی هوش میخواهد، اما سوءاستفاده نکردن از آن مقدار زیادی شعور!
دروغ چرا برای خودم میترسم  اما نهایت دو سه روز بی تابی میکنه  استامینوفین باید بدیم ...

یه عده میگن بدید ، یه عده میگن بیست دقیقه بعد از واکسن بدید ، اگه زودتر بدین اثر واکسن رو کم میکنه

منم دقیق نمیدونم

خدایا مواظب پسرم باش   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها واکسنی بود که دختر من تب کرد.ولی استرس چی عزیزم؟بچس دیگه فوقش تب میکنه خوب میشه

از همین تب کردنش وگریه هاش میترسم

چطوری پوشکش عوض کنم، تازه پسرمم یاد گرفته مدام غلت میزنه کنترلش سخت بشه فک کنم

خدایا مواظب پسرم باش   
نيم ساعت قبل از واكسن حتما قطره بده بهش دختر من ٢ ماهگى رو اذيت نشد ولى ٤ ماهگى تا ٤ روز بيحال بود ...

اخه میگن قبل واکسن ندید اثر واکسن کم میشه

خدایا مواظب پسرم باش   
آره بابا بی خیال باش فقط نیم ساعت قبل تزریق دوبرابر وزن بچه قطره استامینوفن بده

پس چرا میگن قبلش و تا بیست دقیقه بعد واکسن استامینفن ندید اثر واکسنو کم میکنه یه همچین چیزی

خدایا مواظب پسرم باش   
اخه میگن قبل واکسن ندید اثر واکسن کم میشه

نه بابا کی میگه مامای بهداشت خودش بهم گفت این کارو انجام بدم 

پیدا کردن نقطه ضعف دیگران کمی هوش میخواهد، اما سوءاستفاده نکردن از آن مقدار زیادی شعور!
چرا

چون همش ضرره، و تماما دروغ، خیلیا دیگه نمیزنن، بچه هایی که اصلا نزدن خیلی سیستم ایمنیشون قویه، همه این عقیمی ها، نازایی ها، سرطانها و بیماریهای لاعلاج ریششون تو همین واکسنهاست، الان سالهاست تو اروپا و امریکا کمپین های ضد واکسن راه افتاده، من کلیپ مصاحبه خیلی دکترها رو دیدم که به بچه هاشون نمیزنن، یه خانم دکتری هم می گفت من سه تا بچه دارم بهیچ کدوم واکسن نزدم،

برید یکم سرچ کنید ببینید پشت پرده واکسنها چیه