2777
2789
عنوان

ترخدا تمام خانمایی که تجربه زایمان دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 144 پست

عزيزم منم امروز با دكترم صحبت كردم

ايشون مي گفت توي زايمان طبيعي كنترل وضعيت بچه دست ما نيست ممكنه در حالت بد دست سر يا بدن بچه گير بكنه توي كانال زايمان و خب بخيه اش جاي بديه. ولي شيردهي راحت و نداشتن بخيه زايمان سزارين مزيتشه.

خب سزارينم درد بعدش هست و شير هم ديرتر مياد توي سينه. ولي درد طبيعي و ريسكهاشو نداره.

عزیزم تنها کاری که رابطه تو ماه های اخر میتونه کنه پاره شدن کیسه ابه که اونم احتمالش پایین و اسیب دی ...

عزیزم رفتم دکتر گفت حرکت کم بچه خطرناکه سزارینم کرد نینیم الان کنارمه

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو سزارین کن راحت بشی طبیعی خیلی وحشتناکه

اناشید جون سزارین اجباری کردم دیگه

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
عزيزم منم امروز با دكترم صحبت كردم ايشون مي گفت توي زايمان طبيعي كنترل وضعيت بچه دست ما نيست ممكنه ...

گلم مرسی از راهنماییت من سزارین اورژانسی شدم امروز

خیلی هم درد کشیدم باورت نمیشه چقد خودمو لعنت کردم برا سزارین خیییلللیییی درد کشیدم خیلی زیاد

عزيزم منم امروز با دكترم صحبت كردم ايشون مي گفت توي زايمان طبيعي كنترل وضعيت بچه دست ما نيست ممكنه ...

نو اتاق ریکاوری فقط جیغ میکشیدم حتی یه اقایی عمل کرده بود تخت کناریم بود میگفت بخدا توکل کن و تکرار میکرد دلداریم میداد

زایمانسزارین سخت نیست خیلی شیریته حتیدردش چون توام با انتظاره بسپربه خدا و اینکه بعد زایمان به شدت راحتی خالی از هرنوع دردی دردش فقط همون دوسه ساعته

هروز برو بیمارستان نوارقلب بچه رو بگیرن و چک کنن تاموعدزایمانت

اخرت تکونا کم میشه

خانوادم،همسرم و دخترم تمام وجودمنن😍خدایا تن همه سالم و لبشون خندون باشه
سزارین چیه اگه روزگار به عقب بر می گشت هیچ وقت سزارین نمیکردم مردم و زنده شدم .البته برای بعضی ها که ...

ولی من بازم برگردم عقب سزارین میکنم باز 😀خیلی راضی بودم ازعملممم

دخترم معجزه ی زندگیمه.مرسی خداجون  
خب همش استرس داریم موندیم چکار کنیم تو چند هفته و چند روز بچتون دنیا اومد؟؟؟

سلام عزيز من ١٩روزه سزارين اختياري شذم كاملا راضي هستم و خيلي  راحت. چون از طبيعي ميترسم شما هم اگ فكر ميكني طبيعي رو نميتوني يا ترس داري برو سز بشو بهترين گزينه  هس از روز سوم هم خوب خوب بودم البته از همون ساعتي ك گفتن بلند شو. حالم رو ب راه بود با شياف ميشه كنترل كرد دردو

اخه همش میگن سزارین عوارض داره سردرد  و کمر درد داره بلافاصله نمیتونی به بچت شیر بدی تا چقد اذ ...

والاطبیعیم عوارض داره یه خانومه همینجا چندروزپیش تاپیک زده بود ک رحمشو زدن ناقص کردن باطبیعی دنیااوردن بچه دکترم گفته دیگ نمیتونی بچه داربشی.هم سز هم طبیعی دوتاش عواررض دارن.سردردوکمردرد واسه همه نیست.من خودم سردرداصن نداشتم کمرمم یکم دردداشت بعدمدتی خوب شد ک طبیعیه

دخترم معجزه ی زندگیمه.مرسی خداجون  
گلم مرسی از راهنماییت من سزارین اورژانسی شدم امروز خیلی هم درد کشیدم باورت نمیشه چقد خودمو لعنت کرد ...

طبيعي بدتره. عزيزم خودتو ننداز قبل بلند شدن شياف بزار بلند شو هرجور شده. چون كاملا دردت كم تر ميشع

زایمانسزارین سخت نیست خیلی شیریته حتیدردش چون توام با انتظاره بسپربه خدا و اینکه بعد زایمان به شدت ر ...

عزیزم امروز سزارین اورژانسی شدم بخاطر حرکت کم بچه

طبيعي بدتره. عزيزم خودتو ننداز قبل بلند شدن شياف بزار بلند شو هرجور شده. چون كاملا دردت كم تر ميشع

اجی دارم میمیرم از دردی ک تو اتاق ریکاوری کشیدم فقط جیغ میزدم تو رحمم لخته خون مونده بود و با فشار میخواستن خارجش کنن وگرنه دوباره باید عمل میشدم اینقد شکم پاره شدمه فشار دادن که مردم از درد و جیغ و گریه

اره بابا طبیعیه چیه چندششش صدجات میخاد بره ازهم 🥴🥴🥴

نگو دکترو بیمارستانت خوب باشه ازروز اول بهترمیشی

من هیییییچ نشونه ای اززایمان تو بدنم نیست عین روزای اول ازدواجم بخدا بعد زایمان ازقبل زایمان بهترشدم

دکترم گفت سنت کمه یجوری بخیه میزنم اصلا مشخص نباشه زایمان داشتی

بیمارستانای دولتی بها نمیدن دوسه تاازدوستای من دوسه روز بعد زایمان بخیشون پاره شده بود

خانوادم،همسرم و دخترم تمام وجودمنن😍خدایا تن همه سالم و لبشون خندون باشه